Malin

Hejhej:)
Nu håller jag på att packa inför Sälen, det är så jobbigt att packa inför Sälen för man kan ju inte ha liksom "finkläder" men man vill ju inte gå runt i samma mjukiskläder hela veckan som det antagligen kommer bli, mhmmm... hehe:P



Igår på gympan så klarade jag att stå på händer i 5 sekunder och ingen annan i min klass klarade det:), utan vägg, hehe, jag vet, tönt jag är, menmen :)

Idag så hade jag NOprov, vi får väl se hur det gick, men jag hoppas det blir bra, sen så efter skolan så har jag varit med Lotta, det tog en timma för oss att komma hem från skolan, fett sega vi är(okej, jag är:P), brukar ta typ 20 minuter:P

Men nu måste jag packa, sååå..
Juste, varken Emma eller jag kommer skriva någonting i veckan, vi kommer hem på lördag så får väl se om jag orkar lägga in ett inlägg då, annars blir det kanske på söndag;)

Men ni får ha ett skönt Sportlov :) Jippi, SÄLEN :D

Pusshej!

Emmao

Jag var i stallet idag och såg på när en vän red dressyr, det var roligt att träffa hästarna! Jag gillar hästar! Jag Ska rida imorgon!! HIHIHIHI! Och du också Malino! HIHIHI Rida!! Häst!



image54   image56

image55



image57
Det här är Dillon han bor i det stallet som jag och malino rider i. Han bor i en box så då brukar han sträcka ut huvudet genom gallret för att han vill ha godis! Haha godis ätare!


image58
Det här är Meja. Det var den hästen som Malin red på prova på. Hon är en fjording och har två till syskon som ser likadana ut. Dom har samma papa men olika mammaor!



Emmao- dagens låt

Hej!
Colbie Caillat - Bubbly


Malin - Dagens låt!

Hejhej, här är dagens låt :)

Britney Spears - Peace Of Me



Pusshej!

Malin

Hejhej:)
Är hemma idag också, så nu kollar jag på tv, nåt program om kändisar som skiljer sig och får massa pengar och sånt, på MTV, hehe, *avis*...

Men nu ska jag väl försöka fixa Hemkunskapen, plågigt, vi håller på med en uppsats om att man ska skaffa en lägenhet och möblera den och massa sånt ;) Och självklart har jag lämnat det plågigaste till sist, eftersom att jag är så smart ;);)


Mhm, idag åker vi till landet, så kommer inte att skriva något i helgen....

Aja, nu måste jag börja med Hemkunskapen, plåååågas!!! hihi


Pusshej!

Malin

Hejhej:)

Iförrgår(tisdags) vad jag i Romme och åkte skidor i skolan, jippi, hihi, och om typ 1 veckan och 3 dagar så ska jag till Sälen(eller okej, vi da Emma :P) hihi, jippi, jag längtar, okej jag hade bara lust att säga det :P

Grattis på alla hjärtans dag förresten! :)
image52<----Jag fick även ett par örhängen i alla hjärtans dag present av mamma :)




Jag är sjuk, förskyld, så jag har varit hemma idag och igår :(


Okej, jag vet inte vad jag ska skriva mer nu, hehe :P

Pusshej!

Malin

Hej... igen:P

måste bara berätta om en rolig sak som hände i fredags, Ellie ville det också, så ska väl berätta det nu, även fast det inte kommer att låta så roligt:P Men i alla fall..

I fredags på musiken, då var jag, Lotta, Ellie & Bellen i aulan, så alltid när vi är där, så gillar iv att släcka lamporna, så gjorde vi det som vanligt, så höll vi på sådär, och Lottao ch jag blir typ helt hysteriska när det är mörkt, för om man står uppe på scenen, så är det en trappa till ett rum under scenen, typ "omklädningsrummet" eller nåt, och där är det skitläskigt, för det är asmörkt + att det är en massa dörrar där nere, och så är det typ lite ljusare där nere, men det är i alla fall asläskigt, så höll Lotta och jag på att dö, men det är ändå roligt, så då bestämde vi oss för att skrämma Ellie och Bellen (dom hade dragit för ridån, och Lotta och jag var utanför där "publiken" brukar sitta och Bellen och Ellie var där innanför) så tänkte vi skrämma dom, för dom höäll på att skrämma oss hela tiden, så försökte Lottao ch jag närma oss ridån, vi tyckte ju ockjså det var skitläskigt, så vi blev ju ännu räddare när vi höll på att smyga liksom:P men så kom vi fram till ridån några gånger, men det gick ju aldrig så bra som vi ville, för dom kom ut hela tiden..

Så ja, det var asläskigt... men hinner inte berätta mer nu, för mamma skriker på mig :/



Godnatt, igen :P

Malin

Hejhej:)

Har nyss kollat klart på Grabben i graven bredvid, den var bra, fast lite konstig, hehe, har redan sett den eftersom att vi har den, men det var så länge sen :P


Kollade ni på Melodifestivalen da? jag kollade väl lite halft, inte så märkvärdiga låtar, men några var bra:)



Men nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag

Godnatt

Malin

Hejhej:)

Idaghar jag provat på att rida, jippi, och sen ska jag möööjligen börja, vi får se:) hihih, nöörd jag är :P
Jag ska nog börja, haha, jo men det ska jag:)




Pusshej!

Emmao- dagens låt

The end av Doors



Yes vad uppmuntrande, men den är bra.

Malin

Hejhej:)
Idag är det Semlor som gäller, det har ni väl inte missat, eller okej, man måste ju inte äta, idag, men ni fattar, haha, men det är semeltid(stavas?!) :D
Själv så har jag ätit 1 semla, ovanligt, brukar inte äta semlor på semeldagen, okej inte annars heller. haha



Tja, imorgon har jag ju somsagt studiedag, skulle ju åka till stan, men Elin har tydligen nåt prov så hon kommer helt plötsligt och säger att hon inte kommer hänga med, och det känns liiite fel att gå i stan helt själv, enligt mig, lite ensamt:P Och Lotta ville inte, så det blir väl en tråkdag, om jag inte orkar pallra mig iväg till sumpan, vi får se;)

Nu ska jag gå och duscha, tror jag, eller läsa bok, ja, jag kan berätta om dom värsta bra böckerna jag lånar av Bellen/Ellinor :)

Den första heter Om jag kunde drömma och 2an heter När jag hör din röst dom är gjorda av Stephenie Meyer och är verkligen jättebra! Det finns 1 till också, men jag håller på att läsa 2an, men jag minns inte vad 3an heter, också håller det typ på att göras en 4a. Men dom rekommenderar jag starkt:)



Pusshej!

Malin

Hej, jag vet, jag är världens sämsta bloggskrivare typ, men det går i vågor :P

Sitter i skolan nu och har det ASTRÅKIGT, vi har 3 timmars block, så jag slutar kl.16.00 och börjar 13.00, fast nu är det typ bara 1 och ½ timma kvar att plågas igenom;)

Vi håller på med ett typ stoooort kommunarbete och jag har Haparanda, så om någon har nåt smart att komma med om det så är det fritt fram:)

Okej, jag försöker verkligen komma på något att skriva men kommer inte på nåt:P


Imorgon har jag studiedag, det är skönt, då ska Elin och jag nog till stan, eller det är inte rikjtigt bestämt, men antagligen, hoppas jag hittar massa kläder som mamma går med på att köpa :)
Sen på tisdag, asså den tisdagen som kommer så är det typ Vinteridrottsdag, då ska jag till Romme och åka skidor, jippi :)

Så nu fick ni lite bilder:) Nu blir även Emma stolt, och Elin, hihi :D

Nu måste jag verkligen börja, har inte gjort nåt vettigt på hela tiden, så... Måste skynda mig:(

Pusshej!

Emmao-Dagens låt

Dagens låt är Bruce Springsteens låt The River! Så himmla bra!!




Emmao

Hej alla chokladälskare! Idag ska jag rida! Wiiii häst!! Jag ska börja rida nybörjargrupp på måndagar 18-19 och idag är min första lektion! I lördags var jag och red prova på med två åringarna, det var kul men min häst (Amigo) ville inte trava (ungefär som jogga fast det finns flera olika trav som går olika fort, det skumpar väldigt mycket) Jag ska rida på ett stall som heter Blåkulla och det ligger i västerhaninge. Jag gillar hästar!! HIHIHI!!!!



Hittade bilden på google så jag känner inte den men i stallet Siggesta på Värmdö finns det en gullig häst som heter Grenadin hon är halt men är trevlig att borsta, fast hon knuffas lite men gullig, alla hästar är gulliga!

RSS 2.0