Malin

Hejhej:)
Förlåt för att jag knappt har skrivit något, men jag har helt enkelt inte orkat ;) Nu blir det bara ett kort inlägg, men det får duga!

Idag så hade vi i Ängskolan en sånhära Allaktivitetsdag, jag och Lotta åkte till Sydpoolen i Södertälje tror jag det ligger, det är ett äventyrsbad! Det är fett skoj, fast det var roligare första gången, Lotta och jag var där förra året också ;) Men det blev en väldigt lyckad dag enligt mig :)

Eftersom att jag inte hinner skriva så mycket så får ni lite bilder :)



Här är lite fakta som jag hittade :)

Sydpoolen

Ett av landets största äventyrsbad med vattenfall, rutschbanor, hopptorn, vågmaskin, bubbelpool ström-kanaler, vattenkanoner och Pigges Lagun för barnen.


Motionsdelen har två bassänger och ett välutrustat Nautilus-gym. Den ena av bassängerna används vid tävlingar med 380 publikplatser. På Sydpoolen finns också en SPA-avdelning och en relaxavdelning med bastu och bubbelpool, massage samt en restaurang. Här finns också solarier och rehab-bassäng.

Sydpoolen i Södertälje ägs och drivs av Riksbyggen genom det helägda dotterföretaget Sydpoolen i Södertälje AB.


Nu måste jag gå ner och öva massa tyska till kl. 21.00, det kommer inte gå någe bra på provet imorgon! DEt är en sak som är säker!!!!! :S:S
USCH, JAG HATAR TYSKA!!!!!!!! DET ÄR FÖR SVÅRT FÖR MIG!!!!

(ursäkta för mitt lilla dampanfall:P)

Pusshej!


Emmao

Hej allihoppa! Hoppa, hoppa lilla kråka. Nej men vad är det jag säger? Nej jag vet inte, Kvock! Jag är uttråkad och ja blääääää. Men om 55 minuter ska jag ge mig ut ur utterdörren och åka till skolan. Woho vad roligt hahah näää vi ska inte ha lektioner utan det är nattvolleyboll i idrottshallen. Och jag ska vara utklädd till löpare, jag har värsta bra, jag har en midnattsloppettröja, midnattsloppetnummerlapp, tygstycke som jag ska ha runt huvudet, vattenflaskor som man ska ha runt midjan, pannlampa (Det är ju mörkt ute) och träningsbyxor. Jaha det var det intressanta hej då!

Emmao-Dagens låt!

Här kommer ännu en låt! Jag gillar musik!

Soul Asylum- Runaway Train


Malin

Hejhej:)
Detta kommer inte att bli ett långt inlägg så ni vet, men jag tänkte bara göra så att ni inte tror att vi har glömt er! :)

Mhm, nu i helgen så ska mamma och jag vara ensamma hemma, dom andra åkte till landet idag, skönt! ikväll så åt mamma och jag revbensspjäll(stavas?) med avokado, skagenröra med grönsaker och sen varsin macka till, smarr :) Imorgon så är det ju Loppis på Ängskolan, kom gärna dit och shoppa loss :) sen så ska vi på kalas hos Bernte, vi får väl se hur det blir, men men. På söndag är det inget bestämt tror jag ;)

Mhm, nu har jag inget mer att skriva trro jag, ska nog gå ner till mamma nu :)

Godnatt, eller snart i alla fall ;)

MySpace and Orkut  Glitter Graphic - 5

Pusshej!


Emmao-Kvällens låt

Guns'nr oses med sweet child o mine. Om du inte tycker att riffet är bra så kan du dööööö





Dom ÄGER!!

Malin

Hejhej:)
Sorry att jag inte ha skrivit på ett långt tag, men jag har knappt suttit vid datan, så det så :)

Mhm, nu är jag i skolan, vi har SO nu, vi ska hålla på att skriva om något land, men jag orkar inte :P
Jag ska skriva om landet Nicaragua, och det är inte roligt, jag vet knappt vad det är för land :P
Jag suger på kartan, så att alla vet ;)

HALLÅ, EMMA, SKA DU PÅ BERNTES KALAS PÅ LÖRDAG?? DU MÅSTE, ANNARS BLIR JAG HELT ENSAMT BARN OCH DÅ ÄR DET SKÄMMIT!!! :P

Aja, nu måste jag fortsätta med skolbajset, skriver kanske när jag kommer hem.

Pusshej!

Emmao-Dagens låt


Whitney Huston med One moment in time




Fantastiskt vad hon är bra

Emmao

Jag fick G på samhälls provet!!! Fatta vad glad jag blev!!!! Jag hade typ inte pluggat så mycket alls också klarade jag det! Och det var verkligen ett under för jag brukar offtast för att lära mig något gå igenom det hur många gånger som helst. Men imorgon är det VG-MVG prov och jag tror inte att jag kommer klara det, det beror på om jag pluggar eller inte, fast jag vet inte vad man ska plugga på. hmmm....

Kakan åt mina läxor! Nej vänta nu, det var ju jag!
HAHAHAHAHAHAHA Bästa skämtet ni har hört eller vad MOAHAHahahahaha :D:D:D

Det har fortfarande inte sjunkit in att jag den 16 juli kommer vara på Stadion och vänta på att Iron Maiden ska spela! Om jag någonsin är sur eller nått, påmin mig om att jag ska se Iron Maiden!!!!

image41

Go Edward!


Malin - Dagens låt!

Hejhej:)

Här är Dagens låt!
Förlåt för den mycket tråkiga videon, men orkade inte leta efter en annan ;)


97837-4686

Chris Daughtry - Home



Pusshej! 97837-468797837-468797837-4687

Malin

Hejhej:)
J A G  H A R  T R Å K I G T !

sitter här och kollar på Gilmore Girls, ganska onödigt att jag skriver ett inlägg, vet inte vad jag ska skriva om ;)
Aja, efter Gilmore Girls så kommer One Tree Hill tror jag, sen så måste jag antagligen göra läxor :/ *Utråkad*

Idag i skolan så fick iv håltimma på Engelskan, skönt, men man vet inte riktigt vad man ska göra, man hinner inte gå hem liksom, och sen så är typ alla andra på lektion, så Lotta och jag stog och hängde och hade tråkigt, väldigt härligt (inte) sen imorgon så kommer vi också ha håltimma på musiken och på engelskan om Jonas(min lärare) inte är här, hoppas! (Dom små barnen har "Elevens Val vecka" så då försvinner några lektioner för oss :P) Sen så iövermorgon så slipper vi Slöjden(syslöjden för min del), fast den slipper man inte, den missar man, för syslöjd är roligt, ibland :) Men på torsdag så kommer vi bara ha en vanlig dag, sen på fredag så kommer vi först ha Svenska från kl.8.00 till kl.9.00 därefter så har vi håltimme till 12.20 då vi har NO, fatta, 3 och ½ timmar hålltimme! Om vi inte ha gympa,m då har vi typ bara 1 timma, men vi kommer antagligen inte ha gympa, asså orka!!! Och vi kommer inte få slippa dagen :/:/ Snacka om lågt!
Det var visst inte min skola, me det står ju det, aja, ni får den bilder ändå :P 

Men nu ska jag inte tråka ut er med snack om min tråkiga skola ;)

Mhm, jag har inte annat att säga, haha, sorry :)
Skriver nog något mer ikväll, tror jag i alla fall ;)

Pussar och kramar!

Malin - Roligt klipp!

Happy -- Vancouver Film School (VFS)

Malin

Hejhej:)
Nu kom jag typ nyss hem från bion, och den var riktigt rolig :)

Var mest massa småbarn där, och dom skriker ju typ och håller på när det händer något roligt, men det var ra :) Måste bara besrätta om en "barnfamilj" det var typ 1 mamma och 2 tjejbarn, under typ hela filmen så hade mamman frågat barnen om dom ville gå, och sen när det var typ 1 min kvar av filmen så ställde dom sig upp och ville gå, det var väl mammas ide, men då så höll dom brevid dom, dom höll på att flytta på alla saker i mörkret liksom, samtidigt stod dom ivägen för typ 5 st ovanför dom + lille killen brevid, man ba: SITT NER MÄNNISKA!! Varför går man på bio med sina småbarn om man inte ens tänker ha respekt för dom andra i salongen! störd jag blir!!!!
Rekommenderas att se om man gillar humor :)
Aja, okej, nu ska jag inte prata om det mer ;)

Mhm, just nu sitter jag och typ kollar på tv, fast det finns typ inget bra, ska snart gå och duscha sen så ska jag kolla på Andra Avenyn på tv, sen dom 2 andra avsnitten på nätet, dom kommer på tv på måndag och tisdag, men jag orkar inte kolla då, på tisdagen är det ju även Ugly Betty, så då krockar deet ;)
SVT Play
Andra Avenyn. Foto: SVT

Vi får se om jag skriver något mer ikväll :)

Pusshej!

Malin

Hejhej:)
Detta blir ett kort inlägg, för jag måste iväg.

Mhm, på förmiddagen så har jag kollat på High School Musical 1 och High School Musical 2, som jag spelade in igår, var ju hos Lotta ;)
Mhm, asså dom är egentligen inte bra, bara första gången, men dom är ändå bra, men jaja.
Här kommer lite bilder istället :)
High School Musical

Mhm, nu måste jag dra, för jag, Elin och Fredrik ska gå ivägoch se Råttatouille(stavas?!) Så vi ska gå till Näckrosen och sen får vi se om vi får stjuts(stavas?!) hem:) Äntligen får jag gå på bio igen, haha :D


Aja, nu måste jag dra, har inte klätt på mig och vi ska gå halv 16, och eftersom att jag alltid är seg så kommer det bli brottom (a) Filmen börjar 16.30 :)

Skriver nog när jag kommer hem ;)

Puss och kram!

Malin - Dagens låt!

Hejhej :)
Här kommer 2 dagens låt, fast det är samma låt men olika, typ :P Eller kanske nattens låt? aja, det får väl bli denna dagens låt, asså innan klockan 12.. hehe, ni fattar nog :P

97837-4686

One Republic - Apologize (Original slow version)


Timbaland - Apologize (Official Music Video)

Pusshej! 97837-468797837-468797837-4687

Malin

Hejhej:)
Förlåt väldigt mycket för att jag inte har skrivit på typ hela veckan :/

Men nu ska jag försöka komma tillbaka med att skriva typ 2 inlägg om dagen :)
Vi hade även rekord idag med besökare, fast det är väldigt lite om man tänker efter:P hehe, men för oss är det mycket ;)

Mhm, sitter och kollar på något ganska tråkigt typ skämtprogram på 1an, hittar inget bättre :/

Mhm, idag så har jag varit hos Lotta i typ 7 timmar, först så var både Cajsa och jag där och då spelade vi Age (ett dataspel) sen så ritade vi typ, sen när Cajsa var tvungen att gå hem så satt Lotta och jag och ritade lite till och kollade i lite tidningar, sen så spelade vi typ 5 olika kort och typ monopol och sånna spel i typ 3 timmar, det var mycket roligt :) jag kom väl hem vid typ halv 20 därifrån, och då var det mat som bestod av lasange(stavas?!) med massa olika grönsaker :) smarr.
Sen så har jag väl kollat lite på tv och suttit vid datan ;)
Just nu sitter jag här och kollar på typ någon film, kollar knappt(det andra programmet tog nyss slut) och äter chips med ett glas cola, shit vad länge sen jag drack cola och åt chips på en helt vanlig lördag, härligt :)
image1717image1717image1717
Vad ska jag skriva mer da?? mhmm, vet inte riktigt...
Det får väl räcka, får se om jag skriver något mer inlägg ;)

Pusshej!

Emmao-Dagens låt!


Idag blev det Tina Turner med We don't need another hero




Emmao

Citat ur en bok som jag vill låna, vet någon hur man kommer till statsbibiloteket?
    Jan Lothigius skriver i boken Välj miljön! "Pringles potatischips, som sprids över världen i rör av aluminium och papp från en fabrik i ohio, är ett symptom på vår världs idioti... Kan vi inför kommande generationer försvara att vi fraktade aluminiumsvepta chips över Atlanden?"

Emmao

Jaa så vad har jag mer gjort idag förutom hoppat upp och ned (se föregående inlägg :D) jo jag var ju på Arlanda! Vi var och kollade på Arlandas räddningsberedskap. Det vill säga deras brand stationer typ. Det finns 3 st en för varje bana (som flygen landar på) och det verkar vara värsta chill jobbet det är typ aldrig några utryckningar så allt dom gör är typ att träna äta och se på tv typ, det var värsta lyxiga stället! Där ska jag börja jobba! Hihihi


image40

Nej vi fick inte åka flygplan.



Emmao!

Heej allihoppa jag har något viktig att berätta, jag har biljetter till IRON MAIDEN!!!!! den 16 juli 2008!!!!!!!! Jag tackar min mamma jätte mycket för detta för det var hon som liksom ordnade det hela TACK mamma!!
Och så här gick det till:
Mamma har fixat biljetter till IRON MAIDEN!!!!! Hon var inne på ticnet och så fanns det två ståplatser också bokade hon dom ochså ringde hon mig också hoppade jag och garvade som bara den och sedan ringde jag nin kompis som jag ska gå med också satt hon på lektion också sa jag att vi hade fått biljetter till Iron maiden!!!!! Också baa aaaaaaaaaaaaaaa också var hon tvungen att lägga på för hennes lärare kom så jag är super lycklig och hyper hihihihihihihihihihi

image39



Också en liten låt såklart!!


Emmao-Dagens låt!

Här kommer Rise agains med paper wings, den ÄGER!!




Emmao

Heej allihopa!
Nu ska jag dricka äppel te, mums! Och imorgon ska jag till Arlanda mer säger jag inte förän imorgon. hmm vad kan man mer skirva? Jo jag jåller på och läser en bok som heter låt den rätte komma in, en skräckis fast jag tycker inte den är så spännande.



Malin - Dagens låt!

Hejhej:)
Det blev en dagens låt i alla fall :) Hörde denna på MTV :D

97837-4686

Avril Lavigne - Girlfriend


Pusshej! 97837-468797837-468797837-4687

Malin

Hejhej:)
Sorry att jag inte skrivit tidigare och att det inte blev så mycket igår ;)

Mhm, igår var det ju även Fars dag! Pappa fick massa olika saker, men det var lite tillhörande hans födelsedag eftersom att han inte fick så mycket saker då ;)

Mhm, just nu håller jag på att kolla på Two and a half men vilket är riktigt roligt :)!



Har även planerat att jag ska gå och lägga mig vääldigt tidigt idag :)
Ska spela in CSI och Prison Break ;) Prison Break är fett spännande!! :D

Mhm, tror inte det blir någon dagens låt idag, har inte hört någon bra, får se om jag hör någon :)

Pusshej!

Emmao

Jaha, här har man varit glad hela dagen för att man hade tanken på att få gå på Iron maidens konsert 2008 16 juli.
Och vad händer?! Jo dom jävla biljetterna är slutsålda!!!!!!!!!! ARGH!!!!!!!!!! Nu är jag riktigt sur för jag har ingen lust att köpa biljetter på blocket för dubbla priset!! BLÄ för dom säger jag bara! Jag blir bara ännu surare när jag tänker på att detta kan vara sista gången dom kommer till sverige vilket SUGER!!!!!!!!!!!!!!!

Sådär, nu har jag tagit ut lite av mina argisationer.

Emmao

Heej hej!! Idag snöade det här i stan woho!! Jag gillar vinter och snö! Och minus graderna för det ger en sådan frisk kännsla. När det är -5 eller mindre ska jag gå ut och ta en viksblå eller vad dom heter och ta ett djupt andetag, då blir det friskt Moahahahaha!!!


Iomrgon släpps Iron Maiden billjetter!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA Hihihihihihi, Jag borde starta en nedräknare till konserten, vet någon vart man kan hitta en?

Vad fint det blev på sidan föresten, nu med ny bakgrund och allt!


image37

Malin - Dagens låt!

Hejhej:)
Här är dagens låt!

97837-4686

Kylie Minogue - 2 Hearts


Pusshej! 97837-468797837-468797837-4687

Malin

image5803Hejhej:)
Förlåt att jag inte har skrivit nåt idag.
Jag har varit och kollar på nya vinterskor och
massa sånt, men självklart så hittade jag inga,
så jag får nöja mig med dom från förra året! ;)
Men jag skriver mer senare, för nu så ska jag
gå ner och plugga :)

Hörs senare!
image1717
Pussar och kramar!


Malin

Hejhej:)
Mhm, jag har väldigt tråkigt! Så detta inlägg kommer nog inte bli så vettigt :P

försökte få tag i Cajsa vid åtta halv nio, men hon svarade inte, så jag fick fortsätta ha tråkigt, men det är bara det att jag saknar henne så himla mycket, hon är liksom min fru, hur ska man kunna leva utan sin man/fru egentligen? jag klarar i alla fall inte mera snart :/

Men nu sitter jag och tröstar mig genom att kolla på The Terminator med Arnold Schwarzenegger, det är 1an, den är inte lika bra som.. trean tror jag är bäst, aa! Menmen, jag får nöja mig med det ;)

Okej, nu blev det lite bilddamp :P

Vet inte om det blir något mer inlägg idag, vi får se ;)

Pusshej!

Malin - Dagens låt!

Hejhej:)
Här kommer dagens låt! :D

97837-4686

Magnus Uggla - Pärlor åt Svin



Pusshej! 97837-468797837-468797837-4687

Malin

Hejhej:)
Mhm, sorry för inlägget innan, hade lite damp, så det blev  äldigt mycket felstavningar också hade jag typ precis vaknat :D

Mhm, ska nog ta och gå och duscha snart, sen ska vi nämligen gå och äta på Kinaresturang :)*dregel*

Har inte så mycket fantasi kom jag på nu :P
Men jag hittade denna låt när jag letade efter min "dagens låt", så här är låten Magnus Uggla - För kung och fosterland som var i melodifestivalentyp förra året, eller? Aja, den tyckte jag skulle vinna i alla fall, gillar Magnus Uggla skit mycket :) Det är väl kanske lite nördigt, men han äger ju :)

Magnus Uggla - För kung och fosterland


Dagens låt får ni i nästa inlägg :)

Pusshej!

Malino

Hejhej:)
Nu är såhära liite småsur, eftersom att VARENDA helg blir man växkt av nåt, och det är altdrig senare än 9, och jag som vill sova till minst halv 11 blir väldigt sur nåt, idag så var det en sån hära "gågel" som håller reda på när blomman behöver vattnas, och imorse behövde blomman vattnas och på det så var det typ några som baknade/bankar utomhus, så det lät som typ massa skott, och det var skitjobbigt! SOV JÄVLA GRANNAR!!!!!!

Så nu kollar jag på Lizzie McGuire som spelas av Hillary Duff, fast det är typ slut nu, menmen.


Nu ska jag gå ner,hörs senare ikväll.
Nu är det även snö ute, måste skaffa vinterskor!!


Godmorgon! image1717image1717image1717

Malin - Godnatt!


Malin

image5803
Hejhej:)

Sorry att jag inte har skrivit, men jag har inte haft
något internet också har jag inte orkat:D
Men imorgon kommer det nog inlägg!
Måste gå och lägga mig nu, pappa&mamma dampar :/

Men jag skriver imorgon:)



Godnatt!

Malin - Dagens låt!

Här kommer dagens låt!
Kanske inte världens bästa musikvideo, menmen, hörde låten på Joey :)

Peter Cetera - The Glory of Love


Pusshej!

Malin

Hejhej:)

Mhm, just nu kollar jag på Joey, sen så är det Vänner, sen så måste jag gå ner och ta ner tvätten, orka. Sen så är det väl Tennis som gäller, jag orkar inte, menmen..!






Okej, ganska onödigt att börja skriva ett inlägg märker jag, jag har inge att skriva :P

Mhm, på fredag efter skolan så ska jag vara med Lotta, vi ska först spela ett spel på datan, möjligen med hennes lillebrorsa, vi får se, sen så när alla vuxna typ har kommit hem från jobbet så ska vi ut och sälja hennes kakor, jag som är så duktig har redan sålt alla mina + typ 5 till *stolt* Okej, jag har typ inte sålt en enda, eller jo, 1 har jag sålt, till Emmao:P Annars så har mamma sålt alla på sitt jobb/kör, men det gör inte mig något, och jag bad inte ens om det. :)
Men eftersom att Lotta och jag hade planerat att sälja kakorna tillsammans så måste jag ju hänga med henne :P


Aja, nu har jag inget mer att skriva :)

Pusshej!

Malin

Hejhej :)

Mhm, har ingen fantasi känner jaag :D
Kollade nyss klart på One Tree Hill, och nu börjar AFV tror jag ;) Fast jag brukar inte kolla på det, men ändå :)
Tven står alltid på i mitt rum, men oftast utan ljud :) hihi.


97837-4686


Mhm, vi fick sluta tidigare idag, först så var jag med Lotta och Susan och dom andra på deras Franska, där jag gjorde lite Tyska, sen så skulle vi bara ner till Hemkunskapen och hämta några papper och sen åka hem, men vi bestämde oss för att göra dom där istället, så blev vi klara vid typ 15, vi slutaregentligen hemkunskapen 15.20 tror jag, sen så skulle vi ha klassråd, men eftersom att man inte behövde vara på hemkunskapen, så fick vi slippa klassrådet, det var tydligen ändå inget viktigt att säga, kom väl hem 15.40, då vi egentligen slutar skolan, så lite tidigare blev det i alla fall :)

Nu har jag tråkigt, så nu ska jag gå ner, men nu logga Lotta in, så ska nog chatta lite med henne först :)

Pussar och kramar! 97837-4687

Malin

Hejhej:)
Har inte orkat skriva nåt innan idag, så nu blev det ett :)

Nu har min kompis Susan fixat en ny design åt oss! Så nu är vår blogg  snynggare i alla fall :D:D 

Mhm, kollade nyss klart på Ugly Betty och nu börjar Desperate Housewifes, fett sugit Ugly Betty var, 1 dog, den andra åkte iväg och 2 är typ halvt döda och 1 sitter fast i Mexico, fett störande!!!

Mhm, har chattat med Cajsa också i typ 3 timmar, det var trevligt, väldigt länge sen! Saknar henne, men kommer alltid att älska henne!
 image35

Mhm, vad lite fantasi jag hade idag, har inte mycket mer att skriva, så ni får ha det så bra;)

Pussar! image1717image1717image1717

Emmao-Dagens låt

Vet ni, vet ni vad jag fick reda på igår!!! Iron maiden kommer till Sverige!! Fattar ni IRON MAIDEN!! Jag måste ha biljetter! Dom spela 2008 den 16 juli, jag vet att det är långt kvar men det är ju I R O N M A I D E N!!!!!!!! Järn hemmafruarna hahaha eller inte här får ni en låt att lyssna på som är DAGEN LÅT! Moahahahahaha









image32



Emmao

Okej, nu måste vi klarna upp lite saker. För det första jag är INGEN röv!!! Så det så Malino!!! Du är en KORV!! Moahahahaha!!!! För det andra så är jag för lat för att skriva ett eller fler inlägg per dag så ni får stå ut med att jag inte skriver så mycket men det ser bara ut som att jag skriver lite för att Malino skriver så mycket!!

Malin

Hejhej:)
Just nu sitter jag idatasalen i skolan ;)

Som ni ser har jag bytt design, men det gick inte så bra, men det kommer, tat lugnt bara!
Jag försökte ha en egen bild som bakrund, så beskrev min kompis för mig hur man gjorde, men det funkade inte, så en annan kompis ska hjälpa mig :P Haha

Mhm, vi har block just nu, och vi ska skriva om varsitt land typ, men jag fattar noll, så jag har bara raderat massa gamla bilder jag har på mitt onto, så nu har jag typ bara 10 kvar, förut hade jag typ 300.. jag gillar somsagt bilder :P

Jag har verkligen bajstråkigt! Så ni vet..

Nu måste jag dra, för nu får jag ÄNTLIGEN hjälp! :)

Pussar och kramar! <3

Malin - Dagens låt!

Här är dagens låt!

Björn Rosenström - Het


Pusshej!

Malin

Hejhej:)
Sorry att jag inte har skrivit tidigare, menmen...

Idag har det väl inte hänt nåt speciellt, skola som vanligt, fick kolla på början på en deckare på svenskan, det var i alla fall roligt(ska se slutet på fredag).

Vad mer da?

Mhm, min moster och hennes man är i Sverige (dom bor i tyskland  sen några år tillbaka, så dom har varit här på middag och tårta (firade lite med dom freddes och pappa och elins födelsedag, typ :P
Så dom kom med godis till oss barn, så nu har jag delat upp det, så nu har vi massa godis var :) Men bara för der är jag inte sugen på godis, så är det alltid, när man inte har godis så ba: GE MIG GODIS!! med nu när man har godis så ba: blä, godis! :/
Det är lite jobbigt ;)

Mhm, har inte mycket mer att skriva, kollar just nu på CSI på 5an, sen är det Prison Break, vet inte riktigt om jag ska spela in det eller om jag ska se på det, tror jag ska se på det ;)






Pusshej!


Malin - Dagens låt!

Här är dagens låt!

Spice Girls - Headlines (Friendship Never Ends)


Nu ska jag gå och duscha, hörs imorgon!

Pusshej!

Malin

Hejhej:)
Har ju varit på landet i helgen och kom nyss hem, och röven Emmao har ju inte skrivit nåt, så.. men nu är jag tillbaka! :D

På landet gjorde jag väl inte något speciellt, men första snön (för min del) kom natten från fredag till lördag! :)
Så på lördagkväll gjorde fredde och jag en väldigt fager(det var den faktist) snölykta och satte in 2 ljus :) Det blev fint ;)
Nu är somsagt höstlovet slut :/ Känns som att det bara har varit typ en helt vanlig helg! Vill vara ledig längreeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








(Som ni vet så gillar jag bilder! :D)

Har ingen fantasi, vi får se om det blir någe mer inlägg idag ;)

Pusshej!

Malin

image5803


Hejhej:)
Jag ska åka till landet nu, men vi hörs på söndag,
eller vi får se om jag skriver ett inlägg då,
men antagligen ;)
Så ni får klara er med Emma så länge
(om hon skriver nåt :P)
Ha en bra helg!
Sista dagarna på höstlovet, njut!!!

Pusshej!

Malin - Dagens låt!

Dagenst låt blir...!

Jojo - Too little too late


Kram på er!

Malin

Hejhej:)

Igår var det ju Halloweenfest som Bella och Malin(B) hade fixat, det var riktigt kul, det blev inte så många som kom, men vi tävlade i olika saker, sjöng singstar och massa sånt, det var mest sjungsaker eftersom att vi är musikklass;)
Det var nästan ingen som var utklädd på "riktigt" liksom, utan dom flesta hade typ bara mask och sånt, jag var sminkad helt vit i ansiktet och svart runt ögonen och svart läppstift, hade även lockat håret så att det såg lite mongo ut, vi får se om ni får se en bild om nån dag, måste isåfall ladda över bilderna i datan, så vi får se;) Susan har också bilder, så kan fråga henne nångång ;)
(Alltså är det inte jag i det förra inlägget:P)

Idag så har jag, Elin och Fredde varit och badat i simhallen, vi kom väl dit vid kvartöver 9, var väl där till 20 över 12. Dom hade den hära åksaken uppe, så det blev extra roligt, hah:P Den sitter fast vid snören på sidorna, då höll vi på att brottas om vem som skulle upp först och försöka putta ner varandra, då puttade Fredde ner mig och jag hamnade rakt på sönret, och det var liksom ovanför vattnet, så nu har jag ett rött fint lååångt sträck ungefär mittemellan halsen och bröstet, det gör ganska ont om jag får säga det själv :P Men som tur var hände det i slutet, så då skulle vi ändå upp :P

 Badlinor(Som ni kanske har märkt gillar jag bilder:P)

Pusshej!

Malin

Hejhej:)
Sorry att jag inte har skrivit tidigare idag, men har inte varit inne på datan.
Jag, Elin och Fredde åkte till sumpan för att hitta vit hårsprej med det fanns såklart inte, så jag fick nöja mig med silverglittersprej ;)
Sen så åt vi på McDonalds och sen så åkte vi hem igen, väl hemma höll Fredde på med att gjuta tenn, så elin och jag hjälpte till lite med det, sen gick jag och duschade, sen så hjälpte elin mig med året, och nu kollar jag på One Tree Hill, men börjar få lite ont om tid, så jag måste skynda mig ;)



Pussar!

RSS 2.0