Malin

Hejhej:)

Just nu sitter jag och gör typ ingenting. Men idag så har jag och Elin varit och handlat lite grejer på Ica och hämtat ut mina 2 Lostboxar, jag har äntligen köpt säsong 4 och 5!


Har varit en slappdag idag och imorgon åker jag hem, yaay buss i 6 timmar, gu så kul, noot! :P

Pusshej!♥

Malin

Godkväll:)

Nu kom vi precis hem ifrån bion, den va faktiskt riktigt bra!

Men nu ska vi äta lite efterrätt, vit chokladfondy med frukt.

Pusshej!♥


Malin

Hejhej:D

Nu har vi ätit lunch och ska precis se på det nya avsnittet av Vampire Diaries, sista avsnittet för säsongen sorgligt nog.

Därefter ska vi göra oss iordning och sen åka till centrum och kolla i affärer, äta kinamat och därefter kolla på bio, det blir The Last Song, hoppas bara att den inte är föör gay :)



Pusshej! ♥

Malin

Heejsan :D

Idag så skulle ju vi åka in till stan, så imorse så satt jag i pjyamas utan att vara det minsta färdig, så kollade vi när bussarna skulle gå, och eftersom att vi är på landet (Växjö hehehe landet) + att det är röd dag idag, så går bussarna bara 1 gång i timmen. Bussen skulle gå om 10 minuter så jag sprang runt och hittade mina kläder och höll på och sen kutade vi ut, det sorgliga var att jag kunde hunnit fixa mig då vi stod och väntade på bussen i minst 5 minuter :P

Aja, väl framme i stan så trodde vi ju att affärerna i alla fall skulle vara söndagsöppna, men det var dom ju såklart inte, men Åhlens var i alla fall öppet så där köpte jag 2 st baslinnen och sen Michael Jackson filmen!


Jag idag, iklädd så att jag såg ut som en tant i en massa grejer på Åhlens :D

Nu ska vi laga middag, det blir Tacopaj ikväll!

Pusshej! ♥

Malin - I Växjö :)

Hejhej:D

Nu är jag hos min syster Elin i Växjö, jag kom hit igår och ska vara här tills på söndag.
Vi har inte så mycket planerat men idag ska vi i alla fall in till stan och kolla i affärer och sånt, även storhandla mat inför helgen!



Nu ska vi nog göra smoothie till frukost och sen åka iväg :)

Pusshej! ♥


RSS 2.0