Malin

Hej igen! :)
Just nu kollar jag på Heroes, eller det är reklam, okej, nu tog det slut, men i alla fall. Vi sket i tennisen idag, vi skulle behöva åka buss dit och då blev allt bara så jobbigt ;)
Så nu kan jag kolla på Heroes och spela in Grey's Anatomy istället :D
ska även få låna förra avsnittet av Bella imorgon, då ska jag kolla på 2 avsnitt efter varandra på fredag, jippi :D



Mhm, vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, har ingen fantasi kvar:)

Massa pussar och kramar!

Malin - låt

Hej igen :)
Hittade min presslåt på playahead(Maalliiin@pa) på youtube men jag kunde inte ta den riktiga musikvideon,
utan fick ta en med bara texten och musiken på, men skickar med länkar till 2 till av den låten!


R. Kelly - The World's Greatest


Här är en den riktiga variasionen, men kunde inte ta den och sätta in här!
Här är en annan variasaon, en rolig :)

Pusshej!

Malin

Hejhej:)
Nu sitter jag här igen, dumma mig! Aja, då blir det fler inlägg att läsa i alla fall, men ni kommenterar ju inte!!! Boring.. :)

Har i alla fall hittat Halloween kläder jag kan ha på mig på festen imorgon, det är bra i alla fall, fast jag måste pröva och kolla om jag kan ha allt också, det tänkte jag inte på, får väl göra det nu da.
Håller på att försöka få tag i Susan, men hon svarar inte den röven, hon skulle vara med på Mangakurserna men hon kom inte, så nu måste jag ringa till henne och säga när Lotta kommer och hämtar henne(fattar inte varför jag måste göra det, men i alla fall) och ungefär när vi åker hem, plågigt eftersom att det är upptaget HELA tiden! Har försökt en halvtimma tillbaka, nu ska jag försöka ännu en gång, jobbigt! Och eftersom att dom tre (Susie, hennes lillesyrra & lillebrorsa) säger inte sina namn, och dom låter typ exakt likadant i telefonen, så vet jag inte vem jag pratar med, så en gång började jag prata med hennes brorsa, liite pinsamt ändå :P
Nu var det en av hennes 2 storasyrror, hon sa i alla fall sitt namn :) Men jag kunde inte prata med Susan, hon skulle ringa tillbaka, åååh! :P:P

Okej, men nu ska jag skriva nåt annat än om mina kompisar liksööm.

 Ska snart spela tennis med pappa och fredde, men eftersom att mamma har tagit bilen så måste vi åka buss dit, och det är alltid jobbigt ;)
Jag missar både Heroes och Grey's Anatomy, som vanligt eftersom att dom går samma tid, korkat tycker jag! Så då spelar jag in Heroes, sen så spelar jag in/kollar jag på reprisen av Grey's Anatomy på söndag, men eftersom att jag ibland glömmer det på söndagar så missar jag det, precis som denna gång, men som tur är så har Bella det inspelat, så jag ska få se på onsdagens avsnitt i alla fall :) Asså förra onsdagens, inte idag! ;)



Aja, nu har jag nog inge mer att skriva, skriver möööjligen ett till inlägg ikväll, vi får se;)
Annars så hörs vi imorgon :)

97837-4686

Pussar och kramar!

Emmao's back

Heej allesammans! Nu är jag tillbaka från mormor, det var roligt vi tittade på såpan (Days of our lives (Våra bästa år)) vilket är ett jätte bra program och just nu är det mycket spännande, jag tror att alla kommer att dö tillslut fast det är synd om dom kommer lägga ner det för det har ju redan gått i typ 50 år så det är lite av en tradition.
Det går 12.50 på kanal 3 varje dag förutom lördag och söndag.


image31

Stefano lever!!




Ha ett trevligt höstlov nu när mörkret börjar falla.


Malin - Dagens låt!

Dagens låt!

David Guetta - Love is gone


Puss & kram! 97837-4687

Malin

Hejhej:)
Jag har märkt att det enda jag skriver på mina rubriker är Malin, det är ganksa tråkigt egentligen, men jag vet inte vad jag ska skriva annars, det har blivit till en vana, så ni får överleva ;)

Imorse så vaknade jag vid typ 9 istället för halv 9, så jag fick lite brottom till bussen, men jag hann precis med, men Lotta, Anna och Henke missade den, hade planerat att åka tillsammans, men eftersom sdom inte var där så åkte jag ändå, så dom fick gå istället, mohahah! Väl på Mangakursen var det inte så roligt, eftersom att jag har så dålig fantasi så blev det lite tråkigt att göra en serie liksom.. Fredde lämnade mig och sket i Mangakursen, den röven!

Nu ska jag nog ner och kolla på Ugly Betty inspelningen från igår :)
Sen så ska jag nog kolla på Gilmore Girls och sedan One Tree Hill :) Är en liten tv-nörd :)





Pusshej!

Malin

Hejhej:)
Har nyss varit nere och fixat mat och vatten och sånna saker till min hamster Blomma :)
image30 (Sorry för den lilla minibilden)

Imorgon är det Mangakurs igen, och jag och Fredde ska gå, tror jag i alla fall, men det är planerat så ialla fall :) Men eftersom att den börjar 10 på morgonen så måste jag nog gå och lägga mig nu, men det är ju lov, man kan ju inte gå och lägga sig tidigt då liksom! Så vi får se om jag går och lägger mig eller inte ;)

Hallå, om man vill komma med på "Mest aktiva" listan, är det flest inlägg eller är det flest läsare? För jag försöker skriva så många inlägg som möjligt för att jag ska komma med så att jag(vi) kanske får fler läsare, men om det är många läsare man ska ha har jag(vi) inte en chans! :/ Måste ta reda på hur det är med det där egentligen ;)

Jag skulle vilja göra Dagens Outfits, men eftersom att jag inte har en egen digitalkamera, och "familjens" inte är installerad på denna data så kommer det nog inte bli några, men om jag skulle köpa en digitalkamera så blir det, men jag vågar inte, jag har liksom råd och så, men jag vågar ändå inte, haha, tänk om den suger liksom, så blir det massa jobbigt och blablabla... Så vi får se;)

På torsdag är det ju även Halloweenfesten, och jag har inget att ha på mig!!!! Har ingen fantasi alls verkligen! Så imorgon måste jag verkligen kolla vad jag har, men mina gamla grejjer känns så tråkiga liksom...!
Tänk om man kunde klä ut sig hur som helst liksom! Och har fantasi till det!
Här är Christina Aguilera  med man dom 3 senaste åren, och dom är ju faktist väldigt bra på att klä ut sig, tycker jag;)
image3669

image3670

image3671
Den här var ju bäst i alla fall :)
 

Okej, nu har jag säkert tråkat ut er med mitt blabb, så nu ska jag börja göra mig iordning för att gå och lägga mig :)


Godnatt! <3

Malin

Tja på er med! :)
Nu håller jag på att kolla på Cops, det är fett bra, fast inte alltid, men oftast :D

Har även nyss kollat klart på Tsatsiki - Morsan och Polisen, där den gullige Samuel Haus är med. Även Aleaxandra Rapaport som spelar Morsan. Den är inte så himla bra, men den är ändå bra, haha :) Det var väldigt länge sen jag såg på den i alla fall :)


Snart börjar Ugly Betty, men jag ska spela in det och kollar på Andra Avenyn istället, senså är det Desperate Housewives :)


Nu har jag inge mer att säga tror jaag, skriver isåfall ett till inlägg.

Puss och kram!

Malin

Hejhej:)
Var som sagt på Mangakurs idag, och det var väl okej, eller asså det var ganksa roligt, men om man inte går på den är det nog inget man missar ;)


Fick även reda på att Bella har Grey's Anatomy från i onsdags inspelat, och då blev jag glad (missade ju det avsnittet) så jag ska typ få låna den! :D

Mhm, just nu kollar jag på One Tree Hill, och det är bra som vanligt ;)
Men det bästa med serien är ändå att Chad Michael Murray är med  :) Han är så snygg! Och ni behöver inte bli avundsjuka nu, men han är faktist min man! Detni!;)




(Sorry för alla bilder, men fick lite damp, haha:D)
 
Skriver möjligen senare ikväll :)

Pusshej!

Malin

Hejhej:)
Nu kommer snart pappa dampa på mig för att jag sitter här, men ville skriva ett till inlägg.
Hinner inte skriva nåt, men en bild får ni :)

image9

Godnatt! <3

Malin

Dagens låt!


Mange Schmidt - Jag talar ut


/Kram på er!

Malin

Tjo!
Nu är det så att jag har väldigt tråkigt! Så nu får ni se på dom sakerna jag köpte idag, fast jag hittade bara 2 av sakerna, men ändå :)

En sån här tröja fast vit! Har även den röda fast den "gamla" modellen.

Sen så köpte jag denna parfym också som jag har gått och kollat på i typ ett halvår.
 


Just nu håller jag på att kolla på Andra Avenyn, har redan sett det är avsnittet, men ändå :)


Skriver nog ett inlägg till ikväll,

Pusshej! 97837-4687

Malin

Hejhej:)
Nu är jag hemma från stan, okm typ hem för 20 minuter sen, var där sen halv 11 typ, så är helt slut :D

Jag hade ju planerat och köpa massa saker, men det blev bara ett par jeans på KappAhl, en tröja på Gina Tricot och parfymen Be Delicious - Donna Karan New York från typ Åhléns City.

Just nu kollar jag på One Tree Hill, det är ett fett häftigt avsnitt :)

Har väl inget mer planerat idag, ska väl bara softa (a)

Jag kan bjuda på en väldigt bra låt så länge :

Akon - Sorry, put the blame on me


Skiver väl nåt mer inlägg idag :)

Pusshej!

Malin

Hejhej:)
Har märkt att det bara är jag som skriver, men sen kom jag på att emma är hos sin farmor, eller var det mormor? aja, men hon är hos nån av dom i alla fall.. hon kommer hem på onsdag, tror jag, så vi får se om hon börjar skriva då, men nu får ni stå ut med mig för ett tag, klarar ni det tror ni? (a)

Var som sagt på match idag, och det gick inte så bra, om man säger så, djurgården förlorade med 1 - 0 mot brommapojkarna.. så inge SM-guld iår, tråkigt.
Innan matchen så träffade pappa och jag Annelie, Stoffe och Tommy på den vanliga resturangen, där tog jag biffstek med beanesesås(ingen aning om hur det stavas) med pommes frites.
Sen gick vi vidare till stadion, eftersom att det var sista matchen lyckades jag tvinga till mig en påse bilar, haha. vid 60 kr, men den kostar bara 20 kr, så där fick man 40 kr över, och glöm att pappa fick tillbaka dom (a) hihi.
Efter matchen så åkte vi buss hem(åkte även buss dit, fick stjuts av mamma till busshållsplatsen) och gick sen hem från tulekiosken, det var kallt minsann! speciellt om fötterna :)

Sen hemma har jag inte gjort mycket suttit vid datan, kollat på tv och fixat lite i rummet ;) Kollade nyss klart på dom senaste 3 avsnitten av Andra Avenyn, först kollar jag på det avsnittet som går på tv, sen så lägger dom ju upp veckans avsnitt på webben, då kollar jag på dom två avsnitten direkt efter, haha :)
Christian Hollbrink som spelar Håkon i den serien är fett snygg, fast ändå inte, men han är söt, haha :)
Christian spelar Håkon


Men sen snyggaste är ändå Filip Berg som Spelar "Dildo" i serien, ååh! *dregel*
Dildo

(Hittade ingen superbra bild på någon av dom, men dom här får duga ;))



Imorgon så ska ju jag och Elin som sagt in till stan och leta jeans till mig och självklart andra kläder! :)

Nu har jag ingen fantasi kvar, utan jag ska gå ner och duscha, så hörs vi imorgon, ska se om jag skriver vad jag har köpt :)

Hörrni, jag vet att det i alla fall är några få som läser våran blogg, men kan ni inte lämna en liiiiten liten kommentar, annars kanske vi tappar lusten :/ Det blir så mycket roligare om vi vet att ni läser(kan ju se på statistiken, men ändå. Okej, hoppas jag inte skrämde iväg er nu bara..)
Men lämna en kommentar, det tar inte mer än nån minut, ni behöver inte skriva nåt vesenligt(stavas?!) bara något :)

Pusshej!

Malin här

Hejhej :)
Nu är det vintertid som gäller! :D

Har inte mycket att skriva om, menmen..



Om nån timma ska väl pappa och jag cykla iväg till stadion, jag tror i alla fall vi skulle cykla, med min tröga cykel som bromsar av sig själv i typ 30 min, jippi!! det kommer ju inte bli jobbigt, nejnej.... *HOST*
Också har jag vääääärldens träningsvärk idag också, fast inte lika mycket som igår, men kan fortfarande knappt gå ner för trappan :/



Ikväll är det Andra Avenyn, jippi :D

Nu har jag slut på fatasi, men jag vet inte om jag ska duscha eller inte, aaaaaah, jag kommer bli "sur" på mig själv om jag inte gör det, men det är ju gaaanska så onödigt om jag gör det, men jag gillar bara mitt hår när det är typ nytvättat :P Aja, vi får seeee ;)



Pusshej!

Malin

image5803

Hejhej
Vet verkligen inte vad jag ska skriva, men ska försöka hitta på nåt :)

97837-4686

Mhm, det blev inte stan idag, utan på måndag, har vääärldens träningsverk från gympan igår, i typ hela kroppen så kan inte ens gå ordentligen... :/

Imorgon är det ju somsagt match om SM-guldet i fotboll imorgon mellan Djurgården och Brommapojkarna, och bäst som jag är så kommer ju jag vara där med pappa(har årsbiljetter till alla hemmamatcher:P Ojoj, skryt lagom(a)), hoppas bara nu att dif vinner ;) Men det blir nog inga problem :D:D

Vi passa även mammas kompis hund idag, eller en av dom i alla fall :)
En sån här söting, fast mycket äldre :D  det här är en av hennes hunds valpar, om ni fattar :P


Vi passa honom (inte han på bilden, men har ingen bild på Morris(som han heter) på denna datan, så det får bli en bild på deras andra hund (som har dött nyligen) som hette Josephine, hennes valp, men det är en sån, asså ja, ni får fatta eller inte:P)

Nu har jag inte mycket att skriva om, kanske skriver mer idag, vi får se ;)

Pusshej!  97837-4687

Malin

Hejhej:)
Det var ett tag sen jag skrev, men har knappt varit inne på datan i veckan, *stolt*



Men nu är det somsagt höstlov, ska bli härligt, och den enda läxan vi har är matteläxa, och det är bara att göra klart kapitlet, och jag har typ 2 tal kvar :D  (tro inte att jag är nån pluggis, jag går i den gröna gruppen, och typ alla andra i den röda(a) alltså i den näst sämsta gruppen, för det finns 1 som är överdriven långsam:P)

Mhm, jag har inte så mycket planerat, imorgon (lördag) så ska jag och lin till stan, kanske pappa och Fredde också, mhm, jag måste ha nya jeans förståår ni :D Och Elin får hänga med bara för att jag inte vill gå ensam och jag orkar inte med nån kompis:P pappa och Fredde ska typ bara köpa skor till Fredde ;)

Sen så på Tisdag så ska jag på någon sorts Mangakurs i sumpan, i 2 timmar även på onsdagen.

Sen så tror jag att vi ska åka ut på landet(?) på fredag, men jag vet inte...

Juste, ska även på Halloweenfest hos 2 av mina klasskompisar, det varliksom så att hela klassen blev bjudna. Men jag vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till, nåt förslag??

Här är en fett bra Triller med Michael Jackson!


Man fick inte ta det långa klippet, så den korta får duga ;)


Har även somsagt kalas för Fredrik idag, eller om typ 30 min, så måste skynda mig att klä på mig... :D
Han fyller 12 på måndag, men vi firar honom idag istället ;)

Nu måste jag dra, men jag skriver kanske nångång ikväll, vi får se:)

Glatt höstlov och glad halloween!

Emmao

Jag klättrade upp och ner för en stege som var  meter idag. Det var högt. Och mina ben skakade när jag hade kommit ner igen.

LOV!

Nu är det äntligen HÖSTLOV!!! Så som vi alla har längtat!!! Woho!




image28



Snart är det halloween också, närmare bestämt på onsdag men då är jag hos mormor. Jag såg The nightmare before christmas igår, den är jätte bra!

Här kommer ett klipp från en av alla dom braiga låtarna i filmen:




Det tar någa sekunder innan låten börjar men jag tycker att berättar rösten är så bra.  " Now you probably wondered where holidays come from, if you haven't I say it's time you begun!" oo bästa citatet.

Men den här låten är typ beroendeframkallande " This is halloween" Nanana


Emmao

Hej hej! Snart är det LOV!! Jippiii! Jag längtar sååå mycket bara två dagar kvar men fredag är slappt så bara en dag kvar!!!! Och på fredag ska jag ju till Malino vilket ska bli jätte kul! Och på höstlovet ska jag till mormor woho :D det blir såpan och bullar i hela 5 dagarna!!


Ha det så bra nu ska jag spela, jaa gissa vad.... Jo du gissade rätt, The sims 2!!
Hihihihihihihi, lämna gärna en komentar då känner man sig uppskattad!

Malin

Hejhej:)
Hinner inte skriva så mycket, måste öva på tyskan, har somsagt omprov imorgon, som jag kommer suga på ;)
Mamma skulle komma hem och hjälpa mig, men det gör hon inte, och sen typ dirket eftersom att hon är så sen så kommer hon dirket att behöva åka till kören, eller så hinner hon i alla fall äta... :/

Vi ska äta chickenbits, smarr, med ris till, och det är väl inte lika smarrigt, men det duger :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det var roligt på landet i helgen, men väldigt kallt!!

Ni kan få en "dagens låt"


Simple Plan - Untitled


Pusshej!

Malin och Lotta!

Tjotjo,
nu är jag med Lotta!
Mhm, vi skulle gentligen plugga Tyska, men det har vi ju självklart inte gjort :P Först så har vi kollar på Heroes inspelningen, sen kollade vi på filmen Honey! :)  (DEN REKOMMENDERAS!)

Nu får Lotta ett äckligt/hårt slag i skallen av Malin och svimmar och döööör, så nu kan jag inte skriva mera, men ni får ett videoinklipp på en rolig sak, värd astt kolla på, den äger!!!!! :D


Jalas, arbetsskor för kräsna fötter - från Ejendals! :D


Jag ska ju somsagt till landet, så jag kommer inte kunna skriva något i helgen, byebye!!!

EMMA, SKA DU HA ETT PAKET CHOKLADBOLLAR? SVARA!!


HEJDÅ FRÅN MALIN OCH LOTTA!! :D

Malin här

Hejhej,
har tyvärr inte kunnat skriva så något dom 2 senaste dagarna, har pluggat massa till SOprovet och sånt...

Våra filmer har kommit nu (dom som jag pratade dom i detta inlägg!) Och jag hade typ glömt bort hur bra jag tycker att den filmen är asså! (Dom kom så sent eftersom det blev nåt fel i datasystemet, men nu är dom äntligen här :)
Så jag lägger in några klipp på filmen sen! :D

Sen idag, så är det ju torsdag, och då har vi lång håltimma, då ville jag sitta vid datan (datanörd som jag är) så då frågade jag Torkel(lärare på skolan) om han kunde öppna datasalen åt oss, så ljög jag om att vi var tvugna att göra klart en sak på blocket (a), som såklart redan är färdigt.. :) så då öppnade han, och vi satt där med 26 datorer helt ensamma:P, så satt Lotta och jag där ett tag, sen så efter typ 45 minuter, så kom det några killar och banka på dörren, och vi får ju liksom inte släppa in dom, så då gjorde vi inte det, utan bara ignorerade dom, så blev dom typ skitarga och sa att som skulle slå ner oss och döda oss och såå, då blev vi lite nervösa, egentligen ganska konstigt,m eftersom att jag inte är rädd för dom, haha, men det var väl för att Lotta och jag skrämde upp varandra väldigt mycket! :P Så då skrek jag att vi inte fick släppa in dom, utan att dom fick gå och fråga Torkel, då fick dom damp, och det är liksom som 2 rum i datasalen, men det är liksom 2 dörrar, och sen 1 örr mellan rummen, men då har dom tagit bort den, så jag satt närmast den borttagna dörren i ena rummet och Lotta likadant i det andra rummet, men så gick det en annan kille till "min" dörr och höll på där också, då blev jag lite smått nervös och började stänga ner msn och sånt skit, så hörde jag att en lärare höll på att låsa upp dörren, jag ba: LOTTA, LOGGA UUUUUT!!! och började slå på henne :P så hon bara stängde ner allt och slömde logga ut från msn, så sprang jag vidare till dörren, för då var vi ju liksom "vettskrämda" fast mest roligt, men ni fattar.. så försökte jag låsa upp dörren, men man måste dra in den först, men det tänkte ju inte jag på, eftersom att jag var helt uppspeld, så lyckades Lotta logga ut, så kom hon springande till mig, och ba: DRAA!!, så precis när vi fick upp dörren så kom det typ 3 personer inspringande egenom öppning där det förr fanns en dörr, vi ba: AAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!! så flydde vi, men det var inte ens dom som hade slagit på dörren, hahah!!
Okej, det låter kanske inte så roligt, men Lotta och jag höll på att dö av skratt, det var skitkul:)

Idag har jag även varit på lindex och handlat underkläder (a) och även hämtat kakor hos Oliver åt Lotta och mig, med mamma och Susan:)
Sen har jag varit ute och sprungit.

Imorgon så slutar vi 13.20, då ska Lotta hem till mig, så ska hon hjälpa mig att öva på Tyska omprovet, jag lyckades på IG (a), så jag har omprov på tisdag, också ska vi kolla på Heroeravsnittet från igår :D
Sen ska jag till landet och sånt bajs, ska försöka sälja lite kakor/godis till dom som arbetar med våra skorsstenar (har ingen aning om hur det stavas:O men sånna man har på huset, som röken kommer ifrån när man eldar).


Nu har jag inte mycket mer att säga...
MEN EMMA, VILLE DU HA EN LÅDA CHOKLADBOLLAR? DOM KOSTAR 50 KR, DOM ÄR SMARRIGA, ISÅFALL BETALAR VI EN, OCH LÄGGER UNDAN EN LÅDA TILL FREDDES KALAS, SÅ NI KAN BETALA OCH SÅNT DÅ! MEN SÄG TILL HÄR PÅ BLOGGEN ELLER PÅ MSN!!




     
    Hehe, blev visst lite många bilder:P

Pusshej! <3

The sims 3!

Vi alla vet att det ska komma ett sims3 men inte riktikt hur det kommer att vara, här kommer lite fakta om det. Kul va!

http://tara.teich.net/blog/archives/aiide-2007-richard-evans-talks-sims-3/

Hihi jag tycker det verkar värsta spännande!

Ha det gott mvh Emmao!

Emmao

Okej det här är sista för idag, nu loggar jag ut ha det bra!






Aerosmith med Dream on, om ni känner igen den så kan det vara för att den har varit med i reklamen för cold case som föresten äger!


Godnatt!

Frozen Lakes

Fredrik Härén

Jag tänkte att när jag ändå håller på här så kan jag ju lika gärna ge er Fredrik Häréns föreläsning på kunskapensdag för det verkade inte vara så många som gick in och kollade förr gången så, ja:

   
Det var del 1, gå inte det kommer mer!



Det var del 2




Det var del 3




Det var del 4




Och det var sista delen, jag tycker den första är bäst men alla är as bra!

Emmao här igen

Hihi, jag kan inte bärga mig, ända sedan Malino visade hur man klistrade in videor från youtube hittar jag massor som jag vill lägga in här så skyll på Malino!




Den är sååå bra!

Emmao

Någon som har sett Shrek den tredje? Den är så himmla bra!! Ni som inte har sett den måste bara se den!
Det finns ett tillfälle då pepparkaksgubben blir hotad med livet och han får flashback av hela hans liv och då hoppar han på ett fält och efteråt sjunger på låten lollipop lollipop oobapbelollipop! Hihihi


image14




Där var låten och här kommer massor av bilder, lite Malino style :D


image15


image16
Dom är så gulliga!






Älskar Gingerbread!





Okej, tror att det räker nu, hihihi

Ha en trevlig kväll!

Emmao bjuder på musik

Woho här kommer lite musik som jag tycker är bra




 Det var Metallica med Wiskey in the Jar 
 



Det var Poison med Every Rose Has Its Thorn
 




Det var Dio med Holy diver 






Och den bästa låten av dom alla var ju då Queen med Bohemian Rhapsody



Älskar ni inte bara de gammla musik videorna?

Emmao

Heej! Äää jag tyckte att snow patrols låt var så bra att här kommer texten så att ni kan sjunga med!


SNOW PATROL LYRICS


"Chasing Cars"

We'll do it all
Everything
On our own

We don't need
Anything
Or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

I don't quite know
How to say
How I feel

Those three words
Are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads

I need your grace
To remind me
To find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes, they're all I can see

I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Jag gillar refrängen:


If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

image11


Malin

Hejhej, har verkligen inte någon fantasi idag, ås jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om...
Men ni får en dagens låt istället (a) Det blev inte den jag ville ha, den blev cp, så ni får en annan :P

Snow Patrol - Chasing Cars


Nu har jag inget mer att skriva, så nu får ha det så bra, skriver kanske senare ikväll, vi får se! ;)

Pusshej! <3

Malin här

Hejhej,
 mhm, har inte något att skriva, men jag har så tråkigt och jag vill dra ut på att gå och lägga mig så länge som möjligt(a) men det kommer jag bara ångra imorgon.. :/

Det är bara 2 veckor kvar tills höstlovet, och det kan man ju glödjas åt, men ändå, 2 veckor kvar!
 

Imorgon börjar jag kl 8.00, gud vad jobbigt! I helgen ska jag i alla fall till landet, och antagligen bara plugga till tomprovet på tyskan, han är så elak, jag måste göra omprov! (okej, jag suger på tyska, men ändå:P)
Han får väl vara lite snäll!! :)

Nu har jag inte mycket mer att skriva, så ni får ha det bra!

Godnatt! <3

Malin

Hejhej
Sitter nu och kollar på Andra Avenyn.
Somsagt så har jag varit och bowlat idag med Emma och alla, det var riktigt roligt, bara det att jag förlorade, haha :)

1:a plats: Emma med 180 poäng.
2:a plats: Fredrik med 172 poäng.
3:e plats: Elin med 166 poäng.
4:e plats: Malin(jag) med 136 poäng.

Och jag sög inte bara lite, utan mycket också, haha!!
Efter bowlingen gick vi till McDonalds och åt glass och snackade lite, sen så åkte Emma hem, så gick Fredde, jag och Elin också hem, väl hemma har jag väl bara suttit vid datan (a) ätit också, men jag måste verkligen plugga massa imorgon! och på tisdag, och på onsdag, och ännu mera! Bajsvecka kommer det bli!

Dagens/Helgens låt: Plain White T's - Hey There Delilah



Nu har jag väl inte mycket mer att säga, ska försöka gå och lägga mig tidigt idag, ska bara kolla på måndag och tisdagens avsnitt av Andra Avenyn först :)

Pusshej!

Malin

Hejhej, nu sitter jag här nyduschat och färdig, men jag vet inte vad för kläder jag ska ha på mig, haha :)

Mhm, nu ska jag bara klä på mig, gå ner och äta lite sen så ska jag, Elin och Fredrik åka bil till sumpan där vi ska möta Emma 20 i 15, så måste skynda :P
Vi ska alltså gå och bowla, haha, det var faktist länge sen jag gjorde det, väldigt längesen, så det ska bli roligt :)




Aja, nu måste jag klä på mig och dra, kommer antagligen skriva ikväll medans jag kollar på Andra Avenyn, men ni får ha en bra söndag, pusshej!

Malin

Hejhej, hade lust att skriva så jaa..
Var det nån som såg filmen på 4an nyss?? Jag såg den, och den var väl sådär.. inte en av dom bästa men okej, men är det någon som har sett Blood Diamond med Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly och Djimon Hounsou?
Jag såg den förra helgen, och den var verkligen bra, så den rekommenderar jag verkligen!

Mhm, imorgon så ska jag, Elin, Fredrik och Emma åka och bowla kl.15.00 i sumpan, måste även plugga massa imorgon, men det kommer jag ju inte göra (a)

Aja, måste dra, även fast klockan bara är 32 typ så kommer mamma/pappa och dampar på mig! Jobbigt.
Så nu ska jag gå och lägga mig, men bjuder på några bilder först! :)




Godnatt <3

Malin här

Hejhej, idag vaknade jag halv 9, på en lördag!! Bara för att mamma ville att vi skulle vara på IKEA klockan 10, plågigt, på IKEA så handlade vi lite smått och gott, tog en fika (Det var jag, Elin och mamma där) sen så tog vi även en korv utanför, haha ;)

Mhm, jag har inte så mycket att berätta om, Elin har nu i alla fall mailat Ginza och frågat hur det blir med våra filmer, men vi har inte fått nåt svar, haha, så vi får väl se om dom kommer på måndag eller inte, det kan ju ha varit någon som tagit dom ur vår brevlåda, då är det bäst att fråga så snabbt som möjligt liksom;)

EMMA, LOGGA IN PÅ MSN!!!!!!! oj, hehe, nu loggade hon visst in :P

Aja, jag har inget mer att säga, förutom att Emma och jag och kanske nåntill antagligen åker och bowlar eller nåt :)



Pusshej! :) <3

HihiE

Igår pallade jag äpplen på djurgården fast det fanns inte lika många som förra året. Men dom var goda.

Fantomen på operan är bra, jag skulle vilja se en riktig opera någon gång.

Shrek filmerna äger!

Kiwemmao


Godmorgon!
Vilken underbar dag vi har just nu, eller för en stund sen. Jag sitter och äter på en kiwi, inte fågeln som finns på Nya Zealand utan frukten.


image7

Det är gott men om jag äter två i rad kliar det på tungan.

Malin vi gör nått! Se kommentarer på det inlägget där du försov dig

Malin igen

image5803

Hejhej, hade lust att skriva ett till inlägg,
 men jag vet inte om vad.. :P
Mamma kom nyss hem och meddelade att vi ska äta pizza, jippi!
Och idag är inte pappa hemma, då kanske det blir lite mys :)

Kom igen, ge förslag på vad vi kan skriva om, vad vill ni läsa?
Jag vet att det är några som läser våran blogg, lämna en kommentar och säg
vad ni vill läsa om! :D



Pusshej! :)


Maliin

Hejhej Malino här igen, tycker ni inte vi är duktiga som skriver så ofta?? :D

Aja, mhm, jag såg inte nån film igår, utan såg den nyss istället, mhm, slutade 13.20 idag, det var skönt, vi hade simning idag, och vår gympatränare sa att jag var den bästa i simning :P... haha. Imorse försov jag mig, vaknade 7.10 istället för 6.15, så jag fick skynda mig att packa badkläderna klä på mig och så fick mamma fixa en macka jag kunde a med till skolan, haha :D Men jag kom bara 5 minuter för sent att möta Lotta, egentligen skulle jag möta henne 5 över halv 8, men va där 20 i 8 istället.

Hittade ett nördigt men ganska underhållande "spel" som ni kan göra om ni har tråkigt, man ska typ klä kändisar, så att, jag skickar länken.

Mhm, jag har väl inte så mycket mer att säga, har inget planerat i helgen, så kanske vi kan göra nåt Emma?! :P
Aja, vi får höras.

Vill sätta in en bild, men vet inte vad för bild..  Juste, jag och Elin beställde 1 Buffy box och en film som heter Honey (med Jessica Alba) ifrån Ginza i måndags, och det skulle ta 2 till 4 dagar att komma till vår brevlåda, och idag är ju fjärde dagen och den har inte kommit, mhm, om den inte kommer imorgon blir jag arg!!

Mhm, nu kan jag sätta in en bild, på filmen :P


Sorry om jag skriver "mhm" väldigt ofta, men det blir bara så :D

Pussar och kramar! <3


666

Idag klättrede jag upp för en stege till andravåningen genom ett litet fönster, det var trångt.


Jag fattar inte riktigt grejen med prylpaket till the sims 2. Det är bara så onödigt varför inte bara ge ut flera expansions paket som är mycket roligare med nya grejer att göra och med flera prylar. Prylar kna man ju ändå ladda ner och prylpaketen kostar ju typ 120 kr.

Nej nu ska jag ta och spela lite jorden runt. Ses!

AntiEmmao

Heej!
Nu måste jag bara för att Malino här är tydligen jätte intresserad av skvaller göra ett inlägg som är helt anti skvaller tidningar! (sorry Malino)
Men jag fattar allvarligt talat inte vad som är så intressant med att läsa massor av skavaller om kändisar eller om annat folk ihuvud taget, jag menar lämna dom stackars männsikorna ifred!! Istället för att fylla era hjärnor med struntprat varför inte göra något något vettigt och lärningsfullt?





image4


Aaa lite menningsfullt the sims
:D

Medans ni spelar varför inte ära lite good Plopp


image6


Mmm Plopp...

Malin, jag har tråkigt

Hejhej, har inget speciellt att skriva om, jag slipper springa idag, och det är ju skönt, men slött (det öser ner, så glöm det) ska nog försöka sno tven där nere så att jag kan kolla på inspelningen av Heroes, men det är alltid nån där!

Har lust att skriva eller fixa lite bilder på Britney Spears, jag vet inte varför jag skriver så mycket om henne,det är väl för att det står massa saker om henne, jag har aldrig riktigt "älskat" henne, jag tycker hon är en bra sångare och skådespelare och sånt, men ja, ni fattar, hoppas jag..

Då:
 

Sen:
(Tycker denna är fin, så den fick va med.)

Nu:
image3319(från hennes nya xxx-video.)


Tycker det är tråkigt att det har blivit så för henne, hon mår/mådde ju inte bra, men jag vet inte, väldigt många bilder blev det i alla fall. Jag tycker fortfaradnde hon är bra och sånt, tråkigt att Kevin har tagit vårdnaden om barnen bara..
Vad tycker ni?


Jag får se om jag skriver nåt mer idag, kanske, nu ska jag i alla fall kolla på filmen Crossroads som Britney
 är med i :)


Pusshej! 97837-4687

Malin

Hejhej!
Hinner inte skriva så långt inlägg, ska snart på tennis med pappa och Fredde, och måste hinna sätta på inspelning till dess!

Jag vet att det kanske inte är så många som läser våran blogg, men kan inte ni lämna kommentarer, så vet vi att det i alla fall är några som läser våran blogg :D

Också kan ni ju ge förslag på sånt ni vill läsa om, så får vi kanske lite fler läsare, det är ju för att göra det roligare för er.
Tillexempel om ni vill ha fler bilder, listor, lite om kändisar, kläder, smycken och massa sånt liksom, det blir ju roligare för er då! ;)

Nu kollar på jag på Room Service, men hinner inte se slutet, vi ska åka nu, och jag har inte satt på inspelning.

Ha det bra! :)

Mmmm Emmao älskar sushi!!



image3

HUNGRIG!!!!



Mitt tangentbord fungerar nu!

malin i skolan

Hejheeej :D

Nu är jag i skolan,vi har SO, igeen :P
Ska spela nåt miöjöspel, menjag skriver här först.
Det har varit lite bloggtorka, men det är för att jag har varit på landet ochhaft massa prov,och Emmas tangentbord sönder,så jag vet inte, men jag ska försöka skriva ett inlägg hemma också.

pusshej! :)

maaalin

Hejhej, det var ett tag sen.. orkade inte skriva igår, men nu är jag här.

Mhm, vet inte riktigt vad jag ska skriva, vi ska äta nu, så måste skynda mig!

Har någon sett den typ nya serien på 1an? Den heter Andra Avenyn, jag själv tycker den är skitbra! Och Filip Berg är skitsnygg (a) haha, okej, kanske inte så roligt att veta, menmen.

Måste dra, det är mat, skicka gärna en kommentar så blir Emmao och jag glada :D

SVT Play

Pusshej!

Fredrik Härén

Jätte bra föreläsning ni måste se det! Kunskapens dag..


http://youtube.com/watch?v=yH6-ihF2E48

Buuu

Fan, jag skrev nyss ett inlägg men det bara försvann!! Buu!

Iallafall så handlade det om hur många läxor jag har och hur jag egentligen bara vill läsa Shirley (manga) och spela sims. Men nejdå jag måste sitta med tråk läxor som biologi och jävla -ismer. ÅÅååhh jag orkar inte! Men jag måste.

Har någon sätt Big fish? Den är jätte bra, kan verkligen rekomendera den. här är ett citat
"- It's incredible
  -just like the story of my life."



                       

Jag skulle vilja ha en affisch med den där bilden.

Malin här (IGEN)

Hejhej, igen!
Hittade en rolig sak som Emmao och jag gjorde för ett tag sen, det är en historia, den är väldigt lång, men rolig, hittade den i min andra blogg, så ja, om ni orkar läsa den såå..
Jag (Malino)är: ° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:
Emma(Emmao) är: Mmm glassmaskin säger:
(på msn)

97837-4686

Mmm glassmaskin säger:

vad skulle du göra då?


Mmm glassmaskin säger:

HALLÅ SEGAPA VAKNA! hahaha


Mmm glassmaskin säger:

vad gör du för nått, du ser så konsentrerad ut?


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

HAHAHA


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

kollar


Mmm glassmaskin säger:

hahaha


Mmm glassmaskin säger:

det är ju din tur


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

du har inte skickat nåt, vi slutade spela när du loggade ut


Mmm glassmaskin säger:

aha men det står att det är din tur


Mmm glassmaskin säger:

svara tack din lilla sega korv


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

SEGA DIARREUNGE


Mmm glassmaskin säger:

haha sega prutt


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

SEGA BAJSKORB


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

*KORV


Mmm glassmaskin säger:

lilla sega fönsterruta!


Mmm glassmaskin säger:

va fan gör du för nått?


Mmm glassmaskin säger:

Sega bläää babian!!!!!!!!!!!!


Mmm glassmaskin säger:

du är tråkig


Mmm glassmaskin säger:

MALIN!!!!!!!!!!!


Mmm glassmaskin säger:

vad gör du för nått?


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

NEJ


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

JAG ÄGER


Mmm glassmaskin säger:

fixar du med din pa?


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

men alla skriver till mig, DÖR SNART


Mmm glassmaskin säger:

svara bara MIG!


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

HAHAHAHAHA


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

okej


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

skriv da


Mmm glassmaskin säger:

Jag är den mäktigaste så skriv bara till MIG!


Mmm glassmaskin säger:

Jag har MAKT!


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

JAG ÄR MÄKTIGAST


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

JAG HAR MAKTEN


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

du är makten över TOALETTERNAS INNEHÅLL


Mmm glassmaskin säger:

Jag är MÄKTIGARE än MAKTIGAST! Det är jag som ÄGER och du är min undersåtare i mitt rike Toaletternas innehåll!! Glömm inte det du är bajsens slav!


Mmm glassmaskin säger:

hihi det var kuul


Mmm glassmaskin säger:

bajsens slav


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

HOST


Mmm glassmaskin säger:

I've got the POWER!


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

jag säger vad du skriver till emil HAHA


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

JAG ÄGER DIN BAJSHÄRSKARE


Mmm glassmaskin säger:

haha okej hon är toalettpapprets slav, ett snäpp bättre än dig din bajs slav! Jag är Toaletthärskarens innehåll!!!


Mmm glassmaskin säger:

Svara slav!


Mmm glassmaskin säger:

jag vill ha dricka, hämta NU!


Mmm glassmaskin säger:

äsh då du duger till inget du åker ner i avloppet!


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

HAHA, jävla fantasiare


Mmm glassmaskin säger:

Jag ÄGER kom ihåg det din nergraderade bajsslav!


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

så är bara din dröm


Mmm glassmaskin säger:

HAHAHAHAHAHA!


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

din lilla wannabe


Mmm glassmaskin säger:

Jaa det såklart, jag är Toaletthärskarens innehåll med flätor! Men igen wannabe jag är ORGINELL!


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

NEJ, du är en WANNABEE


Toaletthärskarens innehåll hehe säger:

näää det är du för du duger inte ens som bajsslav!


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

OCH? du duger inte ens till diarreslav


Toaletthärskarens innehåll moahahahahaha säger:

kom igen då upp med knytarna!


Toaletthärskarens innehåll moahahahahaha säger:

Härskare vinner!


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

du, jag är PLANETENS HÄRSKARE, DIN HÄRSKARE!!


Toaletthärskarens innehåll moahahahahaha säger:

Nej det går inte för jag är Toaletthärskarens innehåll! Du kan aldrig ta mitt rike! Jag skickar ut alla mina bajsslavar som legosoldater så skickar jag ut mina diarre bomber över hela världen så vill inte du ha världen längre för den luktar skit och då tar jag över Toaletthärskarens innehålls VÄRLDSHÄRRAVÄLDE!


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

DU LUKTAR ÄNDÅ BAJS


Toaletthärskarens innehåll moahahahahaha säger:

Jag vet jag ÄGER dig


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

nej, du luktar bajs, det gör inte jag


Toaletthärskarens innehåll moahahahahaha säger:

men det är bara för att då är du d för du klarade inte av bajslukten och mina bajsslavar som regerade gatorna!


Toaletthärskarens innehåll säger:

Läs då din sega korv snithzel


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

JAG ÄGER HELA UNIVERSUM


Toaletthärskarens innehåll säger:

nej du är ju död, har du inte läst berättelsen


° Malin/ har strömavbrott, kan loggas ut när som helst. säger:

SÅ JORDEN KOMMER JAG SPRÄNGA, SÅ ATT DU DÖR


Toaletthärskarens innehåll säger:

Det går inte för bajs står emot bomber


° Malin/ UNIVERSIUMS HÄRSKARE!! säger:

nej, det gör det inte allste


Toaletthärskarens innehåll säger:

jag gjorde om världens ytor till bajs


° Malin/ UNIVERSIUMS HÄRSKARE!! säger:

nej


Toaletthärskarens innehåll säger:

jo mitt zenitbajs gör det


Toaletthärskarens innehåll säger:

Moahahaha jag vann kriget! Och du förlorade och fick betala skadestånd efter din död


° Malin/ UNIVERSIUMS HÄRSKARE!! säger:

NEJ


° Malin/ UNIVERSIUMS HÄRSKARE!! säger:

NEJ, VÄNTA BARA


Toaletthärskarens innehåll säger:

joooo!


Toaletthärskarens innehåll säger:

min saga mitt slut!!


° Malin/ UNIVERSIUMS HÄRSKARE!! säger:

JAG ÄR ODÖDLIG!!!!!


Toaletthärskarens innehåll säger:

hahahamen alla dör mot mina bajsbomber så sorry


° Malin/ UNIVERSIUMS HÄRSKARE!! säger:

nej, jag är ju odödlig


Toaletthärskarens innehåll säger:
nej


° Malin/ UNIVERSIUMS HÄRSKARE!! säger:

jo


Toaletthärskarens innehåll säger:

inte i Toaletthärskarens innehålls värld


° Malin/ UNIVERSIUMS HÄRSKARE!! säger:

jo


° Malin/ UNIVERSIUMS HÄRSKARE!! säger:

HAH, SUCK ON THAT

97837-4686

Okej, nu kommer jag verkligen inte kunna skriva mera, ska åka nu, och jag har inte packat... :P
Hörs på måndag eller söndag om jag orkar!

Pusshej! 97837-4687


Malin, igeen

Hittade Britney Spears nya låt "Gimme More" på youtube, jag tycker den är helt okej, typ alla tycker den är värsta fiaskot.. vet inte, vad tycker ni?



Aja, pusshej !

Malin här igen

Hittade två roliga bilder som jag tänkte att jag kunde lägga upp :)
Hittade även en rolig sida där man kan kolla olika hårstilar, och deet är gratis också :)
Här finns den

97837-4778

97837-4828

Haha, aja, hörs väl på måndag, om jag inte får lust att skriva ett till inlägg idag ;D
Pusshej!
97837-4686

Malin hära ;D

Hejsan igen! :)

Okej, vi kan börja med 1 sak, JAG ÄR INTE KORT, bara lite kort :P  Också är det faktist Emma som är lång!!!!!!!!!! :P  (på vår visningsbild: Emma till vänster(den ljushåriga) och jag(Malin) till höger (den mörkhåriga) såni vet )  :D

97837-4686

Mhm, tjaa ,vad kan man skriva hära daaa?:D  Mhm, idag så va det NOprov i skolan, det gick väl bra, kändes det som i alla fall, svarade på alla frågar *stolt* haha :) Mhm, sen efter det så åkte jag, Cajsa, Lotta och Marie hem till Marie och lyssnade på musik, lekte med hennes katter och gjorde läxor, skojskoj ;D  Sen vid typ 17.00 (slutade 13.20) så åkte jag, pappa, Elin och Fredde och åt på kinaresturang (mamma jobbar) så kom nyss hem från det. Sen senare ikväll så är det landet som gäller, och där stannar jag över helgen, kommer därför inte kunna skriva nåt, men då får Emma ta över ;)  Mhm, annars da, juste, vi har Tyskaprov på tisdag, och jag har inte börjat öva, eller övade lite idag, hemma hos Marie, men inte mycket, så det kommer nog bli svårt, och det är det jag suger mest på (a). Sen på torsdag så har jag matteprov, och det känner jag mig ganska säker på, ligger före dom andra och så tycker jag det är ganska lätt, kanske ska fundera på att flytta upp till svåra gruppen, man kan inte få MVG i denna grupp, men VG kan man få, så vi får see.. Sen vecka 42 så har vi även SOprov, tror också det är på en torsdag, och det är ganska stort så måste börja öva, vi har även Engelskaläsxa till på denna tisdag, måste öva, asså gud vad mycket tjat det bli om prov och läxor och blablabla, men snart är det ju HÖSTLOV :D

image2

Nu har jag inte mycket mer att säga, men ni får ha en trevlig helg så bjuder jag på en bild :)
(Blev vääldigt lång text, men jaja, så kan det  gå :) )
Vi får se om jag skriver mer idag, vet inte riktigt när mamma kommer, och när hon kommer så ska vi typ åkaa.        Nu har ni hört tillräckligt från mig, pusshej!
97837-4687


666

Visste ni att Katarina brandstation har varit en brandstation ända sedan år 1876? Det är en av de äldsta i världen. Rätt coolt va? Och tänka sig att jag har åkt ner för doms brandstång, läskigt men kul när man var nere. Något alla måste göra innan de sista timmarna.

Emmao

Hej

Idag var jag inne i ett mörkt rum och följde ett rep. Det var mörkt.

Jag gillar sims så nu ska jag spela sims.

Hej då

Malin

Hejhej, hittade nåt roligt man kunde göra, även fast jag kämpade väldigt länge så blev den inte så bra, men det får bli så, klicka på länken så kommer deen :D  Emma o och jag dansar :D   Emmao är den ljushåriga och jag (Malino) är den mörkhåriga! :)  Emmao, kolla du också!!

pusshej, hörs imorgon om jag orkar ;D

http://www.jibjab.com/starring_you/template/4/my_heads#

Malin i skolan

Hejhej, nu är jag i skolan, så det kommer inte bli så himla långt inlägg, har SO just nu,snart lunch ;D

Skrev värsta långa inlägget igår, men det försvann,så det blev inget, mhm, vad kan jag skriva nu?
Idag ska jag packa in kuvert så att jag får lite pengar, gjorde det igår också, men är inte klar :P
Tjaa,jag skriver mera hemma!

image9  pusshej

Malin här och jag bjuder på en liten lista :)

BRUKAR DU:
titta på dig själv i spegeln: Mhm, jaa
gnälla: tjaa, ganska ofta faktist!
sova: japp
ha ångest: det händer väl nångång ibland kanske
skada dig själv me flit: mhm, nej
ta mediciner du inte borde ta: nepp
vilja dö: inte vad jag minns :P
drömma mardrömmar: det händer
klä dig i svart: ja
gå till kyrkan: nångång men inte alls ofta
gå i skolan: jappe
röka: naj
ljuga: det blir väl så
hata folk: tja, ja
lita på folk: japp

VEM:
vem saknar du just nu: Cajsa & Emma :P
vill du döda: Några i skolan skulle jag väl inte sakna :P
rörde dig sist: Elin, min syrra
vill du slå: Elin :)
kysste dig sist: ---
kramade du sist: Emelie
vill du prata med: Marie skulle vara trevligt
skrek du på sist: haha, på Lotta :D
vill du vara som: vet ej
sårade dig sist: Elin sa att jag är en röv :P
vill du bli galet full med: vännerna
gjorde dig riktigt glad senast: Mhm, Lotta
fick du sms av senast: Cajsa
ringde dig senast: Mhm, Lotta tror jag
är vackrast på jorden: mhm, det är väl jag? hahaah

HAR DU:
för många vänner: Nej, det kan man aldrig få :)
förföljemani: mhm nej
tvångstankar: ibland så, om såhära onödiga saker!
någon annan psykisk sjukdom: naaj
någon fysisk sjukdom: nepp
någon skada: mhm, min fot sover?!
färgat håret: Nepp
brutit några ben: inte vad jag minns
några piercings: 1 hål i ena örat, 2 i andra
bra självförtroede: Naaaj
kysst någon: aa
tagit nakenbilder: NEJ?!
sagt jag älskar dig till någon idag: mhm, jo det har jag
bjudit ut någon: nai
varit kär: yes
dumpat någon: --
blivit dumpad: --
velat vara otrogen: ne
varit otrogen: naj
stulit någonting: inte vad jag minns, men det har jag säkert gjort :P
lämnat landet: ja?!
rymt hemifrån: mhm, tror det
tuttat eld på något: japp
gjort något olagligt: yeah

HUR:
svarar du i telefonen: Typ: Hej det är Malin
fördriver du tiden: datorn, skola, vänner & tv (a)
mycket pengar har du: massor :)
tjänar du pengar: nää
ofta bäddar du sängen: försöker varje dag
ofta diskar du: väldigt ofta
ofta städar du: inte så ofta men ibland då det verkligen behövs (a)
många stör du dig på: många
ofta träffar du din familj: varge dag typ

TROR DU:
att du kommer bli något: Öh, jag är något
på rymdvarelser: ne
att folk tycker om dig: jag hoppas det
på ett liv efter detta: mhm, vet faktist inte
att fiskar kan tänka: mhm, visst
att du kommer leva länge: man kan ju hoppas

VÄLJ:
katt eller hund: hund, men katt skulle inte vara dåligt
vit eller svart: svart
varmt eller kallt: varmt
vatten eller land: land, eller jag vet inte
telefon eller internet: internet
musik eller tystnad: musik
bok eller film: film
leva eller dö: leva

Tja, den listan va inte så rolig, menmen :)

Malin är hära

Hejhej, nu ska jag också passa på att skriva ett inlägg, tjaa, vad ska man skriva här da? Försökte lägga upp lite bilder men datan bara hacka så jag sket i det, får bli nånannan gång ;)
Jag borde egentligen plugga till mina 4 prov som kommer dom närmaste 3 veckorna, usch! Känns som att det inte kommer gå bra på något av dom, förutom matte kanske, men vi får se! Måste i alla fall gå och plugga nu.

Besök gärna min andra blogg www.bentebent.blogg.se kommer nog inte skriva så mycket där nu när jag har denna blogg, men nåt inlägg blir det väl.
Lämna gärna en kommentar så blir vi glada! :)

666-Emmao här

Hej allesammans!
Detta är mitt första blogg inlägg någonsin! Hur mår alla? Jag mår bra, lite huvudvärk bara.
Jaha det var det. Nu ska jag spela lite the sims 2 (är en the sims nörd, gör också skins till dom vilket jag äger på, fråga bara Malino.) men egentligen borde jag göra läxor nåväl. Ha det! Heter hejsanalla på www.korvskins.se går in där om ni vill se mina skins

Välkommen till Vår nya blogg!

Hej!

RSS 2.0