Malin - Scrubs

Godkväll!

Ville bara lägga in denna video ifrån Scrubs, älskar Scrubs! :D haha



Scrubs: Best Friend - JD and Turk


Men nu ska jag hoppa i säng och läsa lite Breaking Dawn och sen sova

Godnatt!

Malin

Hej på er!

Jag har inte haft ork eller tid att skriva förrän nu..

Men imorse så red Emma och jag, jag fick Amigo och vi red över bommar, och nästa gång ska vi nog hoppa, mamamia! hihi, men vi får hoppas att det går braa, har hoppat med amigo en gång förut, men han brukar tydligen bromsa och kasta av människor så jag kanske ska få någon annan häst :( menmen.. Hoppas jag får Amigo ändå :D
När jag kom hem så åt jag lunch och sen så sov jag typ lite i soffan, hihi, gick och duschade och sen så åkte mamma och jag iväg till Kista, I taket lyser stjärnorna var riktigt bra!! Gå och se den, men jag skulle rekommendera att ni läser boken innan, man fattar bättre då ;)
Därefter gick vi inte på Gina tricot och jag köpte en svart "tjocktröja" sån med ett märke på bröstet också köpte jag ne vit t-shirt med en konstig gubbe på med rosa ögon :D

Men nu så ska jag springa ner för middagen är serverad:) (fast jag dukade!! hihihiih)


Hörs kaaanske senare

pusshej!

Malin - Pauser

Hej på er igen!

Tjaa, vi kan väl säga det såhära, jag har verkligen lång tid på mig att bada, det är ju både Hjälp! och Nyheterna emellan Let's dance, fy vad dom ska hålla på! Jobbiga tv4!! :P

Pusshej!

Malin - Dagens låt!

Tjabatjena!

Fan också, nu skickade precis någon ett virus till mig på msn, men jag öppnade det inte, då borde det väl inte hända något? eller? aja, man får hoppas på det bästa, det är så jobbigt, för det är typ så att om det är 1 person som får viruset, så sprider det sig till alla på dens msnlista, och jag har många på min msnlista (218st) så då får jag det dära viruset jämt och ständigt, men det försvinner typ av sig själv?!?! Men i alla fall..

Sitter här och kollar på Let's Dance, samtidigt som jag letar efter en låt med den rätta videon, men det finns det ju såklart inte, så frågan är om jag ska lägga upp den rätta videon + den rätta musiken eller bara musiken, mhm.. jag nöjer mig nog med musiken, annars så kanske ni inte orkar kolla på nåt av dom :P

Asså kan det bli mer jobbigt?!?!??! nu kan jag inte ens ta den som är den rätta musiken, så då får ni den feliga(alltså inte hela låten menar jag då) låten med rätt video.... jobbigt!

Shrek - I need a Hero


Nu blev jag lite sur, hihi, så nu ska jag fortsätta kolla på Let's Dance, och kanske springa iväg och bada i pausen, men vet inte riktigt om jag hinner... :P

Pusshej!

Malin

Hej igen :D

Yaay, nu är biljetterna beställda och mamma och jag ska gå på I taket lyser stjärnorna imorgon vid 16.10 eller vad det nu var :D hihi

Annars så ville jag bara lägga in en låt med Kristen Bell och sen en intervju med Kristen Bell och Hayden Panettiere, haha, jag älskar både Heroes och Veronica Mars, så det kan ju inte bli bättre :D

Kristen Bell Performs 'Fame' At 2005 Emmys



Interview with Kristen Bell and Hayden Panettiere



Nu ska jag fortsätta dukningen för middagen

xoxo malin

Malin

Hej på er :)

Idag så har jag inte varit i skolan, yay skolk! haha, nej men idag ås har jag varit hos doktorn på förmiddagen och sen så har jag ätit lunch på Odenplan med mammi och sen så tog vi en sväng förbi Solna centrum där jag köpte ett svart enkelt baslinne och sen så en vit topp med en typ rosett fram och sen med "fejk"hängsle, schnygg :D (på gina tricot)

Det blev ingen bio idag, man kunde inte beställa biljetter utan bara köpa och det orkade vi inte hålla på med, så det blir väl kanske bio i helgen istället ;) vi får see.. annars så har jag läst klart boken i alla fall, och det gick ju snabbt, typ 2 och ½ timma ;D och jag var rädd att jag inte skulle hinna läsa klart den förrän vi skulle gå på bion (vi planerade ju att gå på den idag) haha, men det hann jag ju gott och väl, så nu ska jag fortsätta med älskade Breaking Dawn, hehe, snart får du tillbaka den Emma, bara liite kvar nu :)

Annars så blir det tacos ikväll, smarr, men nu ska jag nog springa iväg och kolla på Pirates of the caribbean - vid världens ände som Elin håller på att kolla på, fast den kanske är slut, aja vi får se.. ;)



Pusshej!

Malin - I taket lyser stjärnorna

Hej på er!
Igår kunde jag inte blogga eftersom internet inte funkade, tror det var för att det är någon ledning här utanför typ som har blivit nerriven, men idag funkar det i alla fall :)

Men igår så var jag på öppet hus på Cybergymnasiet, och det såg okej ut, vet inte riktigt, det är så svårt att veta liksom, men vi får se, dom skulle ju typ börja med naturbruk så kanske, menmen. Haha, på bilden i skolan så målade jag slingor med vattenfärg i Lottas hår och också gjorde Bellen slingor i mitt hår, det blev sketasnyggt, fast det var lite jobbigt att borsta sen på kvällen, och jag hade inte så stor lust att tvätta håret igen när jag hade gjort det kvällen innan och under dagen då vi hade simning på gympan.

Idag så har jag haft skola, slutade vid 16.10 typ, cyklade hem, kollade lite på Fantomen på operan som Elin satt och kollade på, senare ringde jag mamma och hon kom hem så åkte vi iväg till Solna Gymnasium där det var öppet hus, Elin gick där (min syrra för dom som inte fattat det :D), det såg väl bra ut, åkte väl mest dit för att jag ville se hur Elins skola såg ut (Elin stod stundenten 08, så det var ju ett halvår sen) men jag ska inte börja där, inte som det ser ut nu i alla fall.
Annars då, ska kolla om det finns biljetter till I taket lyser stjärnorna imorgon på premiären, men man vet aldrig. Just nu har jag börjat läsa boken, eller har väl kommit en fjäredel, men både Elin och jag läste den för ett par år sen och tyckte den var riktigt bra, så ville fräscha upp minnet lite så jag läser om den.


I Taket Lyser Stjärnorna - Trailer


Men nu ska jag nog springa iväg och duscha och sen lägga mig och läsa I taket lyser stjärnorna, fast först beställa biljetter till bion,

Pusshej!

Malin - Dagens låtar!

Hej på er igen :)

Blackeberg såg bra ut, men jag vet inte riktigt än vilket program jag vill ha, asså att välja gymnasium är riktigt jobbigt, och krävande! haha, men det löser sig väl, hoppas jag.
Annars så skulle jag kanske ha gått på en typ "föreläsning" om ridningen, typ olika saker om hästar, tror jag. Men då hade jag behövt(och Emma om hon hängt med)  åka ända till Väster Haninge, och jag var inte riiktigt sugen på det :P Också är ju ändå gymnasium viktigare eftersom man inte behövde komma på hästsaken, men det var bra om man kom på det ;)
Åkte du dit Emma?? om du gjorde det så får du berätta vad dom sa och sånt på lördag :)

Annars så ska jag snart springa ner och duscha och packa badkläderna eftersom vi har simning på gympan imorgon, om vi nu har någon gympa, i måndags så hade vi ingen även fast vi skulle ha haft, småbarnen hade tydligen idrottsdag/vecka, men det återstår att se;) Men jag ville lägga in 3 låtar först :)


Veronica Maggio - 17 år
 


Veronica Maggio - Måndagsbarn
 


Veronica maggio - Nöjd



Nu ska jag gå och duscha och sen läsa Breaking Dawn/sussa :)

Godnatt!

Malin

Hej på er :)

Idag så har jag varit i skolan, och varit i skolan och bara varit i skolan. Nu sitter jag och kollar på Hell's Kitchen på 3an, jag hejar på Bonnie :D fast jag har sett denna säsongen förut, men jag blir så störd för jag minns inte vem det är som vinner haha! om jag missar nästa avsnitt kommer jag få damp :P


Annars så ska jag snart iväg till Blackebergsgymnasium tillsammans med Lotta(och hennes mamma), jag ska kolla på Sam-kultur och Lotta på Natur-natur, tror jag... ojda, jag börjar få brottom, och jag har inte ätit ännu... får nog springa och göra det nu!

Men vi hörs kanske ikväll

Pusshej!

Emmao!

Goddagens allesammans! Jag har inte skrivit på länge så jag tänkte att det var dags! Så vad har hänt? Inte mycket, därav inte skrivit, en igår hade jag och en kompis mumsmums tävling (jag vann!) och lite mumsmums krig hoho, mumsmums är nästan som klister.


Men nu är jag nervös eller som Milino skulle säga skiterknäck för det är ett amnesty möte på skolan som jag skulle vilja gå på men jag är såå nervös vet inte riktigt varför men men. Så jag sitter här och velar, ja men jag går det blir kul! Eller nej jag går inte, skönare att vara hemma men jag tror att jag går eller nej. Och så vidare, vet inte vad jag ska göra, aaa jag blir galen!
Men jag tror jag ska gå och slåss för de männskiliga rättigheterna!


Malin - Dagens låt!

Hej på er :)

Vad gör ni nu da?
Själv sitter jag och kollar på Trollkarlens hemligheter, men nu slutade mitt ljud på tven att fungera, så nu har jag sprungit in i Freddes rum och satt på tven där och höjt ljudet, så jag sitter och kollar på tven här och lyssnar på den ifrån freddes tv, hihi, jag är såå smart :P




Här är dagens låt ialla fall :D eller låtar egentligen

Lady Gaga - Poker Face
(hittade ingen med själva videon på som man kunde ta och sätta in här, så denna fick duga)

Lady Gaga Poker Face Acoustic


Nu ska jag fortsätta kolla på tv, och jag har självklart inte gjort någon tyska, dumma mig!

Pusshej!

Malin - Friends

Hejsanhoppsan :D

Nu sitter jag och kollar på något program om Vänner som är ganska roligt :) (på kanal 9 om ni vill se)
Annars så kom jag precis in från att ha sprungit, jobbigt men jag hade så mycket spring i benen :P Innan det så spelade jag lite tvspel och började kolla på Hairspray, men jag har fortfarande inte börjat med Tyskan, ska nog tvinga mig ner dit efter att jag kollat på Hairspray tror jag ;)



Men nu ska jag fortsätta kolla på tv

Pusshej!

Malin

Hej igen :)
Vad har ni för er en ruskig söndag som denna da?
Man vill ju inte vara ute för det är sånt skitväder, men vad ska man göra inne egentligen?

Själv sitter jag och kollar på Let's Dance(vet redan att Bella åker ut) eftersom jag missade det i fredags. Jag skulle ju egentligen hålla på med tyskan just nu, men jag tänkte att Let's Dance inte började förrän typ 14.10(fråga mig inte var jag fick den tiden ifrån:P) men den började ju 12.55(om jag inte minns fel) så då hann jag ju inte göra någon tyska, men jag ska väl försöka mig på den efter Let's Dance, om jag orkar, hiihi :P Men jag har väldigt stor lust att kolla på Hairspray sen, eller gå ner och spela James bond playstation2spel (vi fick det igår, dom hade kört "klart" det) men jag har ändå ingen lust, uuuuusch, jag är såå uttråkad, men jag vill inte göra nåt, men har ändå spring i kroppen, hahah :P




Men nu börjar Let's Dance igen, hörs kanske senare

Pusshej!

Malin - videosar

God morgon allihopa, eller kanske god dag :)

Igår så var vi ju hos kompisar och där blev det mat och en massa playstation 2 spelande :P haha.
Annars idag så skulle mamma och jag åka till Stinsen men det blev inte av och Elin vill inte hänga med mig till Solna centrum eller Kista, menmen.. får väl sitta hemma och ha trååkigt hela dagen istället :P Fast jag måste göra en massa tyska också, men jag orkar inte, vaknade vid typ halv 11 idag, och jag känner att jag inte är riiktigt utvilad efter det att jag gick upp så tidigt igår, men det får man väl leva med :P
Men jag vill också lägga in en bra låt och en rolig video från Fredag hela veckan, haha, fett bra :)

3 Doors Down - Here Without You



Fredag hela veckan - Om du lämnade mig nu


Men nu ska jag springa iväg och försöka göra tyskan, hörs kanske senare

Pusshej!

Malin

Hejhej:)

Nu sitter jag och kollar på något program på 4an, annars idag så har jag (och Emma) varit i stallet och haft teorilektion, så nu vet vi massa om hästarnas "färger" och om vad massa delar på hästen heter :P

Men nu hinner jag faktist inte skriva mer för jag måste springa ner och duscha för sen så ska vi åka till ett par kompisar till familjen och jag tror inte jag kommer kunna skriva mera ikväll, så jag skriver imorgon istället!

Pusshej!

Malin - Dagens låt!

Hej igen :)

Ville bara lägga in denna låten som Bellen hade lagt in i sin blogg :)

Lejonkungen - En av oss (The Lion King - One of us)
 

Nu ska jag springa ner och packa ridstövlarna och sånt och sen hoppa ner i sängen :) Vi får se om jag hinner skriva något imorgon, tror det blir ganska fullt förstår ni..

Godnatt!

Malin - film

Hejsanhoppsan :D

Vad gör ni nu da?
Jag skulle egentligen ha kollat på Let's Dance, men så vid halv 9 kom jag på att det redan börjat, lyckat, men jag ska försöka pricka in reprisen istället, känns så onödigt att börja kolla när man missat en halvtimma.
Så nu sitter jag och kollar på en film på 3an istället och den heter Benknäckargänget - krossa dem, haha, den är skitarolig :) Men jag har ett problem, jag vill gå och bada men jag vill ju fortsätta se på den.. men vi får se om hur jag gör, kan väl köpa den om jag hittar den nånstans istället :)

(hittade ingen större bild på google.se)
Benknäckargänget - krossa dem
21:00 - 23:10 Amerikansk dramakomedi från 2005. Den berömde fotbollsstjärnan Paul 'Wrecking' Crewe hamnade i fängelse efter att ha råkat ut för en otrevlig bilolycka när han kört rattfull. Paul får reda på att fängelsedirektören Hazen, som är väl medveten om Pauls idrottsliga meriter, vill ha honom. Paul har fått i uppgift att sätta ihop ett lag med fångar som ska delta i en stor fotbollsmatch mot de sadistiska vakterna. Crewe är beredd på det som lovar bli ett mycket intressant match. Det är bara fängelsedirektören och vakterna som inte vet vad och vilka de ställs inför..

Nej men nu ska jag fortsätta kolla på filmen,

Pusshej!

Malin

Hej på er :D
Jag skrev inte igår för jag kände att jag inte hade något att skriva om, så då skulle det bara bli ett skitinlägg :P jag satt inte ens vid datan trro jag, kom väl hem från skolan 17.25 och då kollade jag på tv och sen så övade jag på liite på engelskaläxan som var till idag(gick väl okej) och så övade jag på SOläxförhöret(gick väldigt bra faktist, tror jag:P)

Men idag så har jag väl inte gjort så mycket, typ :P
Jag kan berätta en rolig sak som jag sa till Bellen i tyyyp, tisdags eller onsdags, jag minns inte riktigt, men ändå.
Men vi satt i matsalen och Bellen(som äter väldigt snabbt) hade ätit klart, så då satt hon och läste(One Piece(stavas?!) tror jag) och Lotta och jag satt fortfarande och åt, haha, och jag var på lite rethumör, och när jag är det, så brukar jag göra nåt mot dom, och sen fråga om dom blev sura, haha. Men i alla fall, så satt Bellen där, och när hon läser så försvinner hon i sin bok, så då sa jag till Lotta typ: "Kolla vad Bellen ser sur ut, hon är så jävla emo... blablabla, vi kan säga hur mycket vi vill utan att hon hör hihihi! "Men jag vet ju att hon hör med det är så roligt att låtsas som att hon inte hör oss :P Så frågade jag henne typ, "är du sur? asså du är alltid så sur, alltid sur, så jävla sur, sur sur sur, asså Bellen, måste du vara så himla sur?! sursursur! Vet du? om man ska beskriva dig med 3 ord, då skulle det bli Sur, ... Sur & SUR!! hhahahahah" Så satt vi 3 och garvade åt det ett långt tag, och även dom som hade hört vad jag hade sagt garvade, det var lite pinsamt, hahaa :D Det är svårt att återberätta, man måste helt enkelt ha varit där :P


Annars så sitter jag och kollar på Made , och har ganska tråkigt, men jag skriver ikväll eller imorgon igen :)

Pusshej!

Malin - Dagens låt!

Hejsanhoppsan igen :D

Ville bara lägga in denna låten(videon är bara full med Veronica och Logan som hånglar hela tiden, men låten är väldigt bra och orkade inte leta upp en annan video, slö som jag är ;P)

Logan and Veronica - Can't Stop


Men nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa Breaking Dawn, hörs imorgon

Godnatt!

Malin

Hejsanhoppsan :D

Sorry att jag inte skrivit tidigare, men efter skolan så åkte mamma och jag på öppet hus på Djurgymnasiet, och det såg riktigt bra ut :)


Annars så har jag inte så mycket att säga, asså nu när skolan har börjat igen så har jag ingen ork kvar när jag kommer hem, och då blir mina blogginlägg inge bra, ska försöka få ändring på det, jag ska kämpa :)
Medans så kan ni få en bild på mig ifrån min mobil som är så cp att jag inte kan ladda in mina bilder i datan, så jag har först skickat över dom till Elins mobil och sen in i datan, men denna bild är ganska gammal, men ser väl typ likadan ut, hihi :)



Men nu ska jag nog springa iväg och lägga mig i badet tror jag, skriver antingen ikväll eller imorgon ;)

Pusshej!

Malin

Hejsanhoppsan igen :D

Nu har jag duschat klart, eller okej, jag duschade klart typ 5 över 9, men jag har kollat på Flickan med två ansikten (på 5an) samtidigt som jag kollar på Andra Avenyn (på 1an) i reklamen ;)

Annars dåee, skolan såg bra ut, det var roligt att kolla på alla djuren :D


Men det jag ville lägga in var dom hära roliga låtarna :D

PART OF YOUR WORLD [Chipmunk style]



The Circle of Life - Chipmunk Style




Part of Your World
 


The Little Mermaid - Part of Your World
 


Part Of Your World- Disney The Little Mermaid Sing-Along



HAHA, nu blev det en himla många Ariel, men jag kunde inte bestämma vilken jag skulle ta :D

Men nu ska jag göra mig iordning och sen lägga mig och läsa

Godnatt!

Malin

Hej igen :D

Nu är jag hemma, men jag ska springa och duscha, men jag kommer nog skriva ett till inlägg när jag kommer tillbaka :D Håll ut, hihi :)


Pusshej!

Malin - Öppet hus

Hej på er!

Nu ska jag iväg på öppet hus på Spånga djurgymnasium, och Bellen ska med.. tror jag, hon har inte svarat på mitt sms så får väl ringa henne :) Men i alla fall, jag försöker skriva senare när jag kommer hem, annars så hörs vi imorgon!

Pusshej!

Malin- i skolan

Godmorgon!
(som nikanske kommer förstå såärmin mellanslagstangent heltcp, så jag måste slå på den tangenten, ochdålåterdet väääldigtmistänktsamt, så nifår helt enkelt leva medattvissaord kommersitta ihop, förjagkommer inteorka sära på alla sen;P)

Annars såsitterjag i datasalenoch har NO, fastmankan ju kanske snackaom hur mycketNO jaghar,menmen:)

Idagså skajag på öppet hus, haha, nu minns  inte vilken skola det var nu men.... i alla fall..:)

Jag känner attjag inte harnågot vettigtattskriva, hahah:D
Så vi fårse omjag skriver något hemma istället;D

Ha en bra dag!


Malin

Hejsanhoppsan :D
Sorry att jag inte skrivit, haha, jag typ inbillade mig att jag hade skrivit ett skitbra och skitlångt inlägg, men så kollar jag på bloggen, så fanns det inget, jag ba: oops! hahahaha :D Så jag skriver nu istället ;)

Just nu sitter jag och kollar på Prison Break, och det är saft som vanligt, men det är dåligt att detta är den sista säsongen dom gör, fast dom kan väl inte klämma ur mer ur denna serie, haha :D
Annars idag så har jag varit i skolan och typ inte gjort så mycket annat... Detta blev ju ett roligt inlägg, haha :D



Men jag har nog inte så mycket att berätta, så ska försöka fixa ett roligare inlägg imorgon istället :D

Pusshej!

Malin - Söndag

Hej på er :D

Nu sitter jag här vid datan och kollar runt lite på internet, samtidigt som jag kollar på Chasing Liberty på 5an, den är braa :D

Annars idag så har jag hängt upp tvätt, diskat och typ kollat på film hela dagen, först så blev det War of the worlds, sen Hairspray(den gamla från 1988) och nu Chasing Liberty :D





Amerikansk komedi från 2004. Anna är presidentens dotter och ständigt omgiven av livvakter som hindrar henne från att ha ett normalt tonårsliv. Allt Anna vill är att bli förälskad och få göra samma saker som sina vänner. På besök i Europa smiter Anna från vakterna och beger sig iväg på en resa genom Europa tillsammans med sin nyvunne vän Ben, men Anna anar inte att Ben bär på en hemlighet som kan förstöra allt.  

Också har jag väärsta träningsvärken i armarna, på insidan av armbågarna(vet inte vad det stället heter, haha) antar att det är ifrån ridningen igår, höll ju på att dra i tyglarna hela tiden i en övning ;D men vi får väl hoppas att det försvinner till imorgon då jag har gympa i skolan... man kan ju hoppas ;P

Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen,

Pusshej!

Malin - Ben Affleck

Hej igen :)


Asså är det typ Ben Affleck"kväll" ikväll eller? nu är det en till film med honom och den heter Gigli, den är riktigt bra, väldigt rolig, men jag vet inte om jag orkar vara uppe till tolv, haha, i know, loooser, haha, men jag gick ju upp vid 05.40 imorse, så är ju lite halvdöd nu, men vi får se, annars så får jag väl kolla på den imorgon(har även den filmen) ;)


Amerikansk komedi från 2003. Smågangstern Larry Gigli får i uppgift av maffian att kidnappa den utvecklingsstörde brodern till en mäktig åklagare. Han tycker att det låter lätt som en plätt. Det till synes enkla uppdraget visar sig dock vara svårare än han någonsin kunnat drömma. Han blir nämligen riktigt förtjust i sitt kidnappningsoffer och - som om inte det vore illa nog - faller han som en kägla för sin lesbiska medhjälpare, den fenomenalt vackra Ricki.


Nu ska jag fortsätta kolla på filmen... och bara för det blev det reklam haha.

Pusshej!

Malin - Jersey Girl

Hejsanhoppsan :D

Vad har ni för er nu da?
Själv sitter jag och sappar mellan kanalerna efter något att kolla på, har väl fastnat på 3an där det är Jersey Girl, har sett den flera gånger eftersom vi har den, men den är ju bra så man kan ju se den många gånger ;D


Amerikanskt drama från 2004. Ollie Trinkie har allt en man kan önska sig - en framgångsrik karriär, ett fint hem, en sprillans ny bil, en vacker hustru och ett barn på väg. När hans fru dör i barnsäng förändras dock hans liv för gott. Han tvingas överge sitt gamla bekymmersfria liv på Manhattan för en betydligt enklare tillvaro som ensamstående förälder i förorten. Hans nya liv är allt annat än spännande - i alla fall tills han möter och förälskar sig i Maya.


Annars då, inte precis något nytt som har hänt, förutom att jag har ätit middag, haha, revbensspjäll med potatissallad ;)

Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen

pusshej!

Malin

Hejsan på er!

Idag så har det inte hänt så mycket, förutom ridningen da, och det gick jääättejättebra för mig idag, och Amigo (som jag rider, brukar oftast rida honom) löd värsta bra på det mesta idag, och det gick skitabra på galoppen :D:D *happy*
men i alla fall, jag har inte så mycket att berätta liksöööm, så vi får se om jag kanske skriver senare ikväll eller imorgon helt enkelt :)


Här är en bild på Amigo ifrån Blåkullagårds hemsida(min och emmas ridskola)

Pusshej!

Malin

Hej på er :D

Idag så har jag varit i skolan, efter det så mötte jag upp Elin också cyklade vi in till Sumpan och kollade lite.
Nu så har jag precis ätit kinamat som mamma köpte hem, hihi :) smarr :D

Annars då, nu sitter jag och kollar på Reaper tror jag det var, det är lite roligt :P Men mest så väntar jag väl på att något roligare ska hända eller att Let's Dance ska börja.. :)


Detta blev inte ett så spännande inlägg, så vi får se om jag kanske skriver något mera ikväll ;D

Pusshej!

Malin

Hejhej :D

Nu sitter jag här igen, vid datan, men den är ju så bra :D Fast jag måste egentligen öva på min engelskaläxa, men den är såååå tråkig så jag vill inte... men plikten kallar..

Annars då, juste, min cykel suger, bromsarna funkar inte, så jag bromsar med fötterna i backarna, idag stod jag ute i kylan och försökte få upp baklåset, tillsist så sparkade jag på den, då gick den att låsa upp, men aja, på vägen hem så var det i alla fall sviiinkallt, så när jag kom hem så såg jag att det var - 5,6 grader, jahapp.. jag tycker vädret kan bestämma sig någongång, ska det vara - 5 och snö eller ska det vara + 4 och typ regna. Detta är jobbigt, för man vet inte hur man ska klä sig, vinterjacka eller eller regnjacka, fingervantar eller tumvantar, mhmm, jobbigt :P

Men nu ska jag kolla på Two and a half men som går på 3an, dom är såå bra :D

(hittade inte någon utan text)



Pusshej!

Malin - i skolan

Hejsanhoppsan allihopa :D

Har ni gjort något roligt idag da?
Själv så har jag varit i skolan, eller jag är i skolan snarare sagt, vi slutar väl om 5 minuter, har precis haft ett 3 timmars blockpass, och man kan ju snacka om hur roligt det har varit, skittråkigt alltså, vi kollade väl på någon film, den sov jag igen halva typ, sen så ska vi ha jobbat med våra "uppsatser" nu här i datasalen, men jag har väl bara suttit och läst en massa bloggar och annat skit, eller Bellen och jag har gjort det, eller snarare sagt alla har gjort det, haha :D Men jag får väl skylla mig själv antar jag, jag får väl bara jobba hemma eftersom jag är så slö i skolan :P haha menmen, jag överlever

Men nu så slutar vi om 3 minuter, så nu ska jag lägga in en låt, och sen dra

The Best Damn Thing - Avril Lavigne
fine nu funkade inte den bara för det, bajs också, och nu klagar vår lärare på att vi måste dra :P hihi

här har ni en länk till den i alla fall :D
http://www.youtube.com/watch?v=L6078CjSWKk


hörs kanske hemma,

pussar och kramar!

Malin

Hejhej:)

Ville bara lägga in en rolig sak, den är lång att läsa/kolla på men den är värd det!

Jonas Gardell - Mormor gråter



SCEN 1
(I vardagsrummet)

PAPPAN: - Såja, det blev ju inte så tokigt!
PUBERTETSSONEN: - Den är sned.
PAPPAN: - Inte då. Granar ser ut sådär.
PUBERTETSSONEN: - Den är ändå sned.
MAMMAN: - Seså, bråka inte nu.
FIA: - Jag vill hänga glittret.
YNGVE: - Nä, jag ska hänga glittret!
FIA: - Mamma, säg åt Yngve!
MAMMAN: - Yngve, bråka inte nu!
PAPPAN: - Nu slutar ni skrika båda två annars får ingen av er hänga glittret.
FIA OCH YNGVE: - GUBBJÄVEL!
PAPPAN: - Det avgör saken, det blir inget glitter alls i år.
MAMMAN: - Men Karl, gör dem inte ledsna nu.
PAPPAN: - De ska lära sig att inte gnälla.
PUBERTETSSONEN: - Den är faktiskt ännu snedare.
PAPPAN: (fräser) Det är den inte alls.
PUBERTETSSONEN: - Den är jättesned!
PAPPAN: - Det är den inte alls. Det är du som är i puberteten!
PUBERTETSSONEN: - Jag lovar att den kommer att välta.
PAPPAN: - Nu tiger du! Nu vill jag inte höra ett ord til från dig!
FIA: - Mamma mamma, mormor gråter!
PAPPAN: - Nonsens, det rinner bara från hennes ögon litegrann, det gör det på gamla människor.
MAMMA: - Ja, jag måste i alla fall gå ut i köket och griljera skinkan.
PUBERTETSSONEN: -När ska vi äta?
MAMMAN: - Jag vet inte, du får titta i Röster i Radio/TV.


SCEN 2
(I köket)

MAMMAN: - (ropar) Nu är maten färdig!

(Ingen kommer utom mormor)

MORMOR: - (in på rullator, gnälligt)Jaså, är det här ni är!
MAMMAN: - Nu ska det väl bli gott med lite skinka, mamma lilla. (ropar) Nu är maten färdig, nu äter vi!
YNGVE: - (kommer in till köket)Mamma, du får hålla käften! Kalle Anka börjar nu.
MAMMAN: - Men all maten!
YNGVE: - Vi får äta sen, begriper du väl. Förresten gråter mormor.
MAMMAN: - Inte då, hon har bara fått rök från stearinljusen i ögonen.


SCEN 3
(I vardagsrummet)

TV-VÄRDEN: - Och nu ska Kalle Anka och hans vänner önska alla en riktigt god jul!
PAPPAN: - Är inte bilden lite suddig? (går fram till teven och börjar skruva på inställningarna)
YNGVE OCH FIA: - Sluta, det är bra!
PAPPAN: - Trams! Jag ska bara...(bilden försvinner helt)
YNGVE, FIA OCH PUBERTETSSONEN: - PAPPA!
PAPPAN: - Jajaja. (fortsätter att vrida, får på nytt in en bild)
YNGVE, FIA OCH PUBERTETSSONEN: - Sluta nu, det är bra!
PAPPAN: - Är inte färgerna lite blaskiga"
YNGVE, FIA OCH PUBERTETSSONEN: - VI HATAR DIG!
TOMTEN: - Say mama!
DOCKAN: - Mamma!
TOMTEN: - Ho ho ho ho ho!
MORMOR: - (in på rullator) Jaså, det är här ni är.
YNGVE OCH FIA: - Mormor, du står i vägen för teven.
FIA: - Äsch, nu gråter hon igen.
PUBERTETSSONEN: - Granen är ännu snedare nu.
PAPPAN: - Fnys heller!
MOWGLI: - Äta myror?
BALOO: - Killar dödskönt i kistan!
MAMMAN: - Nej, om jag skulle gå och se till maten. (går)
PUBERTETSSONEN: - Jag lovar att den kommer att välta. Julgransfoten är för klen.
PAPPAN: - Nu tiger du! Hör du det!

(Granen välter)

PAPPAN: - Helvete också!
KOLOBRIERNA: - Zum zum zum zum zum zum.
PUBERTETSSONEN: - Vad var det jag sa!
PAPPAN: - Du sa ingenting! Hjälp till här istället! (tar tag i granen)
YNGVE OCH FIA: - Pappa, du är iväg för bilden! Kan du inte göra det där sen?
PAPPAN: - Granen har ju för helvete fallit på mormor!
FIA: - Ja nu börjar i alla fall Ferdinand.
PAPPAN: - Jaså i så fall. (släpper granen)
MORMOR: - Ouff!
FERDINAND: - (i falsett) Jag sitter hellre här och luktar på blommorna.
YNGVE: - Pappa pappa, mormor gråter!
PAPPAN: - Ja vad i helvete skulle inte du göra om du fått en gran över dig?
MORMOR: - Ouff!
PAPPAN: - Och en halmängel i munnen!
MAMMAN: - (in från köket, sur) Jaha, jag tänkte bara säga att nu har potatismoset kallnat. Nu får ni äta kallt potatismos. Det var allt jag hade att säga. (går)
SPEAKERN: - ...och han är såå lycklig.

  

SCEN 4
(Lite senare i köket, den sista scenen. Kalle Anka är slut och man sätter sig vid bordet för att äta.)

MAMMAN: - Jaha, nu passar det att äta. Nå, sätt sig allesammans, nu när maten blivit riktigt kall. Hoppas att ni är nöjda allesammans nu när ni har gjort mig så ledsen. Jag menar, här har jag stått i timmar i köket, här har jag varit vaken hela natten för att allt skulle bli så bra, men hugg för er bara, tänk inte på mig, säg inte tack. Varför skulle ni säga tack? Vem har någonsin tackat mig? En sån tanke! Gör som er far, se så girigt han tar för sig av skinkan! Allt jag kan tänka på är att denna skinka en gång satt på en lycklig gris! Allt jag kan tänka på är att denna skinka en gång satt på en lyckligt hoppande och skuttande gris som förnöjt grymtade och bökade i jorden! Allt jag kan tänka på är att också denna gris hade en mor som bar honom i sitt sköte. Vad allt drömde väl inte denna grismor att hennes barn skulle bli, vad allt hoppades hon inte, vad allt utstod hon inte...
FIA: - (börjar gråta) Jag vill inte ha nån skinka! Jag vill inte ha nån skinka! Jag vill inte ha nån skinka! Jag vill bara ha grönsaker.
MAMMAN: - Jaså, nu duger inte maten längre. Det var just snyggt. Så snällt av Fia att spotta sin mor i ansiktet på själva julafton.
MORMOR: - (in på rullator, gnälligt) Jaså, är det här ni är!
PAPPAN: - Nej nu äter vi. Nu låter vi maten tysta mun.
PUBERTETSSONEN: - Vem tuggar åt mormor?
PAPPAN: - Säg inte att kärringen glömt löständerna igen!
YNGVE: - Ja, jag gör det inte. Det är Fias tur.
FIA: - Det är det väl inte alls. Förresten ska jag inte ha nån skinka.
MAMMAN: - Så så, kivas inte nu. (reser sig) Jag tror att vi ska ha lite knäckebröd någonstans som vi kan blöta upp.
PAPPAN: - (spottar ur skinkan) Tvi vale! Den här skinkan är ju halvrå!
MAMMAN: - Ja, det var inte min idé att göra den i mikrovågsugnen.
PAPPAN: - Jaså, vems idé var det då? Min kanske?
YNGVE, FIA, PUBERTETSSONEN OCH MAMMAN: - JA!
PAPPAN: - Alltså, det här är så typiskt jävla dig, vända hela familjen emot mig!
MAMMAN: - Hör du du, om det här var en pjäs av Strindberg hade inte tvångströjan varit långt borta vid det här laget för din del!
PAPPAN: - Det är möjligt, men hade det här varit en pjäs av Norén hade du bara varit med som aska i en urna på spishyllan.
PUBERTETSSONEN: - Sluta båda två! Sådär kan man ju inte tänka. Jag menar, hade det här varit en pjäs av Gardell skulle jag ha varit fikus.
MAMMAN OCH PAPPAN: - Det här är en pjäs av Gardell.
PUBERTETSSONEN: - Shit!
MAMMAN, PAPPAN, YNGVE OCH FIA: - AHA!
FIA: - Mamma, mormor gråter.
MAMMAN: - Ja, vem vill inte gråta med en sån i släkten!

Pusshej!


Malin

Hejsanhoppsan :D

Tjaa, idag så har jag varit i skolan och haft en massa roliga lektioner (INTE) men juste, idag så blev Lotta och jag itervjuade av typ Lokaltidningen här i Sumpan, den heter typ Nytt i Sundbyberg tror jag, men iallafall, vi blev intervjuade om våra uppfinningar som vi gjorde i 8an, får väl se hur mycket som kommer med och sånt, den kommer ut i mitten av Februari trodde hon, och hon tog en massa kort, hoppas bara att det blev någon bra :P Annars så bara normal skoldag,


Och just nu sitter jag och kollar på Two and a half men och sitter bara här vid datan och har det allmänt tråkigt :P


Här kommer en dagens låt i alla fall :D

Wait for you - Elliot Yamin (Song and Lyrics)
 


Skriver kanske senare ;)

Pusshej!


Malin

Hejsahoppsan :D

Sory för väldigt dålig uppdatering, men jag har inte haft tillgång till någon dator eftersom Elin har haft den bärbara hela tiden ;) Själv så har jag kollat på hela Veronica Mars säsong 2 som det var maraton påi förra veckan/helgen, jag gick ju i skolan så Elin har spelat in hela, hehe, men jag ska väl köpa den boxen snart, har 1an, men dom andra är så jävla dyra, köpte säsong 1 på rea tror jag det var, typ "innanjulrea" hehe :D jag är så snål så vill inte köpa saker själv, hahah :D:D

Tjaa, nu sitter jag i datasalen i skolan och har ptyp precis haft NO, vi fick sitta kvar eftersom vi inte har SO förrän kvart i 11. Vad tycker ni jag ska ta som jag ska typ skriva en upopsats om, Svarta hål eller Big Bang, jag vet inte, lika plågigt vilken jag än tar såå... hihi :P

Men nu ska jag ta och läsa andras bloggar då jag inte har hunnit det,

Skriver så fort jag får tillgång till en dator ;)

Pusshej!

Malin

Hejsan allihopa :D

Sorry att jag inte hann skriva igår, men jag hade fullt upp med skolan och efter skolan så var jag tvungen att arbeta med min SOuppgift, och den tog lååång tid ;)
Tyvärr så kan jag inte skriva mer idag eftersom att Elin har datan, men nu lagar hon maten så jag passar på ;)

I helgen så är jag fullbokad i alla fall, imorgon så är det ridning, efter det gamla stan för att gå och kolla i affärer, efter det hem till Lotta(trro jag) och där så ska vi ha lite "födelsedagskalas" för Lotta som fyllde år vid jul, och  kolla på film, sen så ska vi (Jag, Bellen & Ellinor) sova där och på söndag så ska vi fotografera, och temat är EMO :D

Vad ska ni göra i helgen da??

Nu måste jag dra,

Pusshej!

Malin

Heeeeeeeej :D

Nu sak jag iväg till Lotta och göra SOn och spela age, så vi får se hur länge jag är där, därför får vi se om det blir någe mera inlägg idag :)


Pusshej!


Malin

Godmorgon allihopa :)

Eller själv så gick jag upp klockan 9.00 så det är inte riktigt morgon för mig längre, men jag är typ helt slut, jag gick upp då bara för att jag måste vänja mig vid att gå upp tidigt, men jag kommer antagligen dö imorgon då jag måste gå upp 06.30 eftersom att jag börjar 8.00, usch vad jobbigt, dumma skola!
Och idag måste jag verkligen göra uppgifterna, men jag ooorkar verkligen inte, det är såå tråkigt! usch fy och blä

men nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre, för jag kollar på Veronica Mars maratonen på 2an, haha, fast det skulle gå snabbare om jag kollar på boxen jag har men jag orkar inte :P


Hörs antagligen senare idag,

Ha en bra dag!

Malin

Hejsanhoppsan allihopa :D

Vad har ni gjort idag da?
Själv så har jag varit på Husdjursmässan i Kista, sen kollat lite inne i Kista, annars så har jag väl inte gjort så mycket annat ;D


Usch, på torsdag börjar skolan igen, och jag måste göra på uppgifter, en i SO och en i NO, och båda är väldigt svåra och plågiga :P

haha, tycker inte ni att det är roligt att ändra texten så att lite är tjockt, lite snett och något understruket,
eller är det bara jag som är lite freakad :D? hiih


Nej men nu tror jag att jag ska lägga mig och läsa breaking dawn, för nu tog Next slut som jag kollade på på MTV ;)



Pusshej!

Malin

Hejsanhoppsan :D

Ville bara lägga in denna lilla reklamsnutten ifrån friends :) Den är bra, eller asså, ni fattar, hehe :D

Friends nya reklamfilm "Hålla käften"

Pusshej!

Malin

Hejhej:)

Vad har ni planerat för dagen da?
Själv så har jag inget planerat, jag är himla uttråkad och nu säger pappa åt mig att jag ska packa upp mammas, Freddes och pappas resväska, man ba, va fan? :O som att han kommer packa upp min då da, inteee! ååååh, snacka om att jag vill flytta hemifrån! hata hata hataaaaa!!



hehe, okej, sorry nu ska vi inte sncka om det, vad var det jag tänkte skriva nu da, och jag minns det såklart inte, haha :D

Men nu ska jag nog kolla på Buffy,

Pusshej!

Malin

Hejsanhoppsan :D

Har ni gjort något roligt idag da? :)
Själv så har jag ju suttit i en bil i ca 7 timmar, inte det roligaste, men vet ni? när vi åkte förbi norrköping(tror jag det var) så var det - 15,5 grader ute! Snacka om kallt, och jag håller på att frysa fingrarna av mig nu när jag sitter vid datan, det var typ 11 grader i hela huset eftersom vi inte varit hemma och det har varit så kallt, men där nere så eldar vi, men i mitt rum så är det fortfarande 11 grader :P


Haha, nu glömde jag vad jag skulle skriva, så nu ska jag kolla på Scrubs




hehe, bilddamp :D


Nu ska jag börja göra mig iordning och kolla klart på Scrubs, känner att jag måste få skaffa en ny sovrytm inför skolan :P

Sussa sött

Emmao dagens låt!

Gaddag! Här kommer MGMT med Kids


Malin

Hejsan allihopa :D
Saknat mig? :)

Gott nytt år får man väl börja med att säga, även fast det är lite sent, haha :D
Hoppas ni alla har haft det bra, själva har det varit super, jag orkar inte berätta allt men jag har blandannat varit ute mycket, åkt skridskor och gått på promenader, sen så har vi ätit god mat och bara varit, juste haha, hela "gänget" med kusiner och vi åkte och kollade på bio, Australia, så då satt vi 9 personer på en lång rad, haha, okej, låter inte roligt, men det såg lite skoj ut :D Men filmen var riktigt bra i alla fall ;)

Men nu hinner jag inte skriva mer, för nu börjar Victorias secret fashion show igen på 3an, skriver kanske senare

Denna är cool! :)



Pusshej!

Emmao-dagens låt!

God jul och gott nytt år!

här kommer Johnossi med 18 Karat Gold


RSS 2.0