Malin

Godkväll! :)

Nu sitter jag och kollar på den nya säsongen av Färjan, skoooj haha :D

Annars idag så har jag varit med Lotta och pluggat, jag har även fixat lite i mitt rum och kollat på tv :) Idag kom även min Lostbox säsong 3 :D fast jag är inte färdig med 2an ännu. Och idag måste jag plugga tyska och skriva lite mer på min SOuppgift, hoppas jag inte har glömt nåt, då är jag kööörd :P



Aja, nu ska jag kolla vidare på Färjan 2, sen så ska jag nog spela in C.S.I och Ballar av stål så att jag kan duscha och plugga istället ;)

Pusshej!


Malin - Earth Hour

Hejsanhoppsan! :)

Har ni släckt lamporna nu da?
Mamma och jag sitter här i mörkret med några ljus tända och kollar på Robinson 2009 :)
Och vet ni hur duktiga vi har varit?:) vi har rensat 3 hyllor i min bokhylla, har ju planerat det i mer än ett halvår men nu är vi på gång :)


Aja, vi hörs kanske senare, SLÄCK LAMPORNA! :)

Pusshej!

Malin - Earth Hour 2009

Hejsan! :D

Har ni saknat mig?:P
Har inte orkar skriva nåt för jag har kollat på Loooost :D hihi, har kommit en bit in i andra säsongen nu, har även beställt hem den tredje säsongen :D hahaa, så jag är upptagen en tid framöver, hoppas vi inte har så mkt att göra i skolan veckan som kommer, då blir det jobbigt :P

Annars så har det inte hänt så mkt, var på ridning idag, roligt :) Annars så hade Lotta och jag planerat att vi skulle åka till Skansen ikväll då det är lite show där med Earth Hour, men vi sket i det, mest för jag orkar inte (a) kommer säkert ångra mig menmen, har redan sett EMD 3 gånger och Molly 1 gång så man kommer säkert se dom igen så vi klarar oss nog :P


Är ni med på Earth Hour da? jag är!


Nej nu ska jag be mamma att hjälpa mig rensa i min bokhylla så jag får plats med alla mina tvboxar hihi :)

Pusshej!

Emmao-Kvällens låtar

Hej! Sitter och försöker skriva idrottsuppgift som ska in idag! Går inte speciellt snabbt, får nog sitta här till 00.00. Så här kommer en eller två låtar!

John Farnham - You're The Voice




Och

Gavin degraw med we belong together


Emmao-Vinterutbildning!

Hej! Har kommit hem från vinterutbildning uppe i norr. En natt sov vi i ett militärtält i -20 grader, det var det kallaste jag någonsin varit med om, trodde aldrig klockan skulle bli 0630. Sen har jag lär mig hur man söker efter nån som hamnat i en lavin, mycket bra att veta om man åker offpist. Och så har vi åkt längdfärsskidor på militärens vita blixten! Det var jätte roligt! Vill åka mer! Så en mycket rolig resa!

Emmao-Dagens låtar!

Goddag!

Här kommer The Beatles med here comes the sun




Och norah jones med sunrise

Malin - Skolan

Goddag! :D

Hur är det med er denna soliga dag da?
Fast det är riktigt kallt ute men solen är verkligen värmande, det är skönt :)

Nu sitter jag i datasalen och jobbar med olika organisationer, jag har tagit WWF(Världsnaturfonden), men det går inte riktigt frammåt, ska möjligen ändra till WSPA(organisation för att skydda djuren) men jag vet inte riktigt. Det går i alla fall inge bra så därför skriver jag här istället. Skriver ändå bättre hemma ;P (visst, skyll på det du malin:P)

Iallafall, i eftermiddag så hoppas jag att Lostboxen har kommit och om den har det så kommer jag nog inte skriva, så jag skulle säga att vi hörs imorgon men då ska Elin tyvärr ha datorn, men jag kan hoppas att jag kommer hem innan hennes och hinna skriva ett inlägg, vi får se, annars hörs vi väl på torsdag! :)

Pusshej!

Malin - Dagens låt!

Hej igen! :)

Har fortfarande inte börjat plugga, inte så bra! Sp ni kan lika gärna få en dagens låt istället, lika bra att ge upp för nu är jag ju så trött att jag inte kommer lära mig nåt, ååååååååh jag blir så störd på mig själv :P

Måns Zelmerlöv - Hope and Glory (acoustic)


Nu ska jag fortsätta kolla på Ballar av stål, så himla braaa!! sen ska jag plugga, jag måste!

Pusshej!

Malin

Hejsanhoppsan! :)

Vad har ni gjort idag da?
Jag har varit i skolan, suttit vid datan, spelat guitar hero och nu sitter jag och kollar på C.S.I, sen är det Ballar av stål :)
Och vet ni?:) Jag beställde Lost säsong 2 igår, hoppades på att den skulle komma idag men den kommer imorgon istället, hihi jag längtar ;D

Och nu måste jag sluta kolla på tv/sitta vid datan för jag har 2 läxförhör imorgon, och jag har inteeee övat, jag är såå smart, som ni nog vet :P Också måste jag gå och lägga mig tidigt, är typ död och har 10 kg tunga påsar under ögonen = inte najs!

Hörs troligen imorgon, om jag inte har fullt upp med att kolla på Lost :P

Pusshej!

Malin - Guitar Hero!

Godkväll! :)

Idag så har jag varit på Stadion med pappa och hämtat ut säsongsbiljetter för DIFs fotbollsmatcher, ätit kinamat och spelat en massa Guitarr Hero :D En av favoritlåtarna är denna (jag äger på den:P) Hallå, Emma jag har blivit jättebra på Guitar Hero nu :) eller jättebra om man gämför med igår :D


The Joker - Steve Miller Band



Nu ska jag göra iordning mig för sängen, skola imorgon... *stön*

Godnatt!

Emmao-Grotesco!

Tilla alla er som inte har sett Grotesco, Ett kilo mjöl!!




Det BALLAR UR!!



Bestefar og jeg


Croatian Invasion

Malin - Kalas!

Godkväll! :)

Idag så har jag ridit med Emma som vanligt, därefter åkte vi hem till henne och hon duschade och jag hjälpte till med deras present till mamma(som har haft/har kalas idag, hon fyllde år i onsdags) sen åkte vi hem hit och stäade och sånt skit, sen kom resten av gästerna och då har vi gjort det man gör liksom:P
Nu sitter jag här och kollar på American Pie 2 och Emma åkte nyss hem. Ska väl snart gå och lägga mig, är lite död :P Fast alla gäster måste gå först :P



Vi hörs kanske imorgon

Pusshej!


Emmao-Ännu mer musik!

Dead or Alive - You Spin Me Round (Like a Record)



You spin me right round baby right round

Emmao- The Mean Kitty Song

Hahaha den här är värsta bra!


Emmao-Tingeling goes russia!

Moahahahahaha! Den här är bara så himmla rolig! Heja Grotesco! Ett Kilo MJÖL!!!!




Tingeling, tingeling come on baby shake that thing
Tingeling, tingeling let me see your booty swing

Tingeling, tingeling come on baby shake that thing from the globen to berlin let me see your booty swing

Emmao-Kvällens Låt

Hej! Här kommer en jätte bra låt med Dixie Chicks med Not Ready To Make Nice. Så jävla bra!


Malin - Fredag!

Halloj!
Äntligen fredag! :)

Skrev inget igår för jag pluggade och kollade på Ett öga rött  :) Sov även lite i soffan (a) Och vet ni? Igår på blocket så var jag och min klass på ett reningsverk, det på Lidingö, Käppala  (<--LÄNK) hette det :) Haha, det luktade ju självklart skit på vissa ställen men det var ganska intressant :D Ellinor hade parfym med sig som vi stog och sniffade på hela tiden så vi överlevde, dom har även riktigt bra luftkonditionering där så det är ju lugnt ;)



Annars idag så har det varit skola, hihi jag är glad för jag fick VG på nationella i Engelska, yaay :D Annars idag så har jag inte gjort nåt, ska väl gå ner (sitter i Freddes rum vid hans dator) och kolla på en massa inspelade program ifrån veckan som jag inte orkat kolla på :)

Hörs kanske senare

Pusshej!

Malin - Dagens låtar!

Hej på er! :)

Nu sitter jag här som vanligt :P Fast istället för tv så har jag musik på, även fast jag har tven på i bakrunden med ljudet avstängt (a) hiih:)

Annars dåe, idag så har jag varit i skolan och efter skolan så cyklade jag till Sumpan och köpte present till mamma (hon fyller år idag) efter det så cyklade jag hem och här är jag nu, idag så ska jag göra Tyskaläxan som är till på fredag så att jag har den gjord, efter det så ska jag nog försöka plugga lite SO, vid 9 ikväll så ska jag också spela tennis med pappa ;)

Men nu ska jag ta och ladda in Jesus Christ Superstar skivan som jag lånade av Emma i min ipod:) Ni kan få 2 dagens låtar som jag tycker är bra, nån av dom borde vunnit melodifestivalen, eller kanske Amy Diamond, äh, ni får hennes låt också :)


E.M.D - Baby goodbye (Melodifestivalen final 2009)


H.E.A.T - 1000 Miles (Melodifestivalen final 2009)


Amy Diamond - It's My Life (Melodifestivalen Andra Chansen 2009)



Pusshej!

Malin

Hejsanhoppsan! :D

Igår så kollade jag typ bara på tv och pluggade så det blev inge uppdatering dåå :)
Idag så har jag haft utvecklingssamtal och varit på gympa med Lotta så blev inge förrän nu :)
Tjaa, skola idag, som vanligt, fick tillbaka våra nationellaprov i engelska idag (en del av dom i alla fall) och det gick väldigt bra för mig, *happyface* Annars nu så har jag sattit på inspelning på DH så att jag kan gå och lägga mig i tiid, nu ska jag gå och duscha, eller okej, nu gick Fredde in i duschen så får väl vänta tills han är klar.. :P

Hallå, när Lotta och jag var påväg hem från Gympan så trodde vi nån hade värsta partyt med dunkadunka musik och typ smällare och skit, men tydligen är det typ Syrianier(människor ifrån syrien typ m.m.) som har typ nån festival på Rissneängar, typ hyllar Solen, fett coolt, jag vill fett gå haha! :)


Aja, nu är Fredde klar så nu ska jag gå och duscha :)

Pusshej!

Malin - Videos

Goddag!

Söndag idag och jag vet inte vad jag ska göööra :P måste plugga men orkar inte, det är så tråkigt :) Men i alla fall, här är först en dagens låt och sedan en video med Dynamite Diamonds Jr. A (några av mina älsklingar är med) då dom vann DM Guld igår :)



Timo Räisänen - I'm Indian (Acoustic Live)



Dynamite Diamonds Jr. A     DM Guld 2009
 

Pusshej!

Malin - Melodifestivalen!

Godkväll!

Någon som kollade på melodifestivalen? Själv så gjorde jag det och man kan väl säga att det var SKIIIT! haha, nej men jag hejjade på nr 4. H.E.A.T - 1000 Miles & nr 8. EMD - Baby Goodbye, men självklart så gick ingen av dom vidare, istället gick tjejen med killrösten/operan vidare, man ba: eeeeehh??? Haha asså jag blir bara sur av att kolla på Melodifestivalen, ingen man vill går vidare och en av dom sämsta (enligt mig) går vidare liksom.. :P

Okej, nu släpper jag det! Här kommer istället ännu en låt som Ellinor skickade mig som hon(och tydligen många andra) tycker ska vara med i New Moon, riktigt bra låt! :)


Hana Pestle - Need (Need for New Moon) + lyrics


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska väl gå och duscha snart också...

Pusshej!

Malin - Dagens låt!

Hej igen :D

Sitter fortfarande här så tänkte lägga in en bra låt :)

Björn Rosenström - Het
 

Pusshej!

Malin - Sveriges Riksdag!

Goddag!

Nu är jag hemma ifrån ridningen, eller kom väl hem för nån halvtimme sen.. På ridningen så gick det riktigt bra, det är så roligt när det går bra :D Red Amigo som vanligt :)

Hallå vet ni?:P, i torsdags på blocket då var jag och kollade på Fredrik Reinfeldt i Sveriges Riksdag, det var coolt men riktigt tråkig, (det var vakter som på en flygplats, man va tvungen att gå igenom en säkerhetskontroll och lämna ifrån sig väskan och en massa sånt, känns liite onödigt :P) men vakterna gick tillomed runt och väckte personer som hade somnat.. mhhm :P





Nu ska jag nog gå och duscha, om jag orkar, sen ska jag hitta på nåt att göra :P

Pusshej!

Malin - Kenny Starfighter

Godkväll! :)

Vad gör ni en fredagskväll som denna da? Själv så har jag nyss kollat klart på en riktigt bra film som heter Eight Below, handlar om draghundar som överlever en lång tid ensamma i antarktis... :)


Annars igår så hann jag inte skriva nåt för då pluggade jag också var jag och Emma på förhandsvisning av Kenny Starfighter filmen :) Rolig film, fast nog ganska bra att vi gick på den gratis :P haha:D



Nu ska jag nog göra nåt annat, frågan är bara vad :P Men vi hörs väl imorgon nångång efter ridningen ;)

Pusshej!


Malin - Uttråkad!

Goddag!

Hur är det med er idag da? Själv så är jag fortfrarande hemma och har det tråkigt.. Kollade klart på Gossip Girl igår så nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske se på nån annan av mina 10 000 boxar.. nä, det är tråkigt har redan sett alla, jag vill se på Lost säsong 2 som jag ska låna av Cajsa! Fast jag tror inte hennes mamma har kollat klart på den ännu :/ Får väl helt enkelt vänta eller köpa den själv, mhmm :P

Men detta inlägg gjorde jag bara för att jag ville lägga in denna video, så himla rolig och lilla Bebben(Charlie) är så oooond, mohahha! :D

 
Charlie bit my finger




Nu ska jag hitta på nåt att göra

Pusshej!

Malin - Sjuk fortfarande!

Godmorgon!

Hemma idag också, tror jag har öroninflammation, inte najs! Men hur kommer det sig att när man väl är hemma och sjuk och borde sova så är man inte det minsta trött?! skitstörande :P

Men nu ska jag kolla på Gossip Girl säsong 1 (Elin har boxen)


Ha en bra dag

Pusshej!

Malin - Sjuk

Goddag!

Hur är det med er idag da? Själv så är jag hemma och sjuk, igen, det är så jobbigt att vara förkyld men imorgon så hoppas jag att jag kan gå..

Tjaa, jag har inte precis nåt intressant att skriva så nu tror jag att jag ska gå och fixa lite lunch till mig, hoppas det finns nåt gott.. :P


Ha en bra dag

Pusshej!


Malin

Hejsanhoppsan! :D

Vad ska ni göra idag da?

Själv så ska jag nog in i stan med Lotta, om hon nu loggar in på msn någongång.. Annars idag så måste jag göra en typ uppsats i NO och plugga SO... inte så roligt.

Men nu ska jag faktist ta och fortsätta kolla på Mannen som kan tala med hundar, riktigt bra!



Ha en bra söndag så hörs vi kaanske ikväll

Juste, gå även in på denna sidan och svara på frågor så skänker ni ris till behövande människor i andra länder!


Pusshej!

Malin - SUR!!

Nu blir jag sur, varken Amy Diamond eller BWO gick vidare, skitprogram!!!

haha, damp?!:P

pussar!

Malin - Lördag

Hejsan! :)

Jag är förkyld, igen, så har inte orkat skriva något förrän nuuu.. men i alla fall - idag så har jag och Emma varit och ridit, båda sjuka :P Under resten av dagen har jag kollat på typ 1000 avsnitt av Life of Ryan som äger, fast jag hade redan sett alla avsnitten, så det var lite tråkigt men det är så bra så det gör ju inget:P Efter det så kollade jag på Family Guy som äger och efter det Simpsons, alltså är det enda jag gjort idag är att kolla på tv :P

Men nu ska jag fortsätta kolla på den boringmelodifestivalen, jag tycker verkligen inte det är bra men jag måste ändå kolla på det, skitstörande, haha tvångstankar?! :P

Hörs imorgon om jag orkar och hinner för då så ska Lotta och jag in till stan och hitta på nåt, kolla i affärer, kanske på balklänningar också :P

Nej nu var nyss Amy Diamond, den enda bra i melodifestivalen tillsammans med BWO;) haha





Pusshej!

Malin - A Cinderella Story

Hejsanhoppsan! :D

Idag så har jag varit i skolan, SOläxförhöret förflyttades till mådag eftersom alla var så sega(det var muntligt läxförhör) efter skolan så var jag med Lotta och väl här hemma så har jag kollat på Let's Dance och nu kollar jag på Hjälp! som är så jävla bra haha!
Asså sorry för typ världens sämsta blogg med uppdateringen, men jag har haft fullt i veckan ;) kommer säkert ha det nästa vecka också, jobbiiiigt!

Men som vanligt har jag en dagens låt! :D Ur filmen A Cinderella Story

A Cinderella Story - At The Game (Hear You Me)



(Det är extremt jobbigt att lyssna på låtarna när "ipoden" där uppe spelar musik, men vet tyvärr inte riktigt hur man tar bort den men det är bara att pausa så kan ni lyssna;P)



Men nu måste jag faktist gå på toa för nu blev det reklam :P

Pusshej!

Malin - Dagens låt!

Hej på er!

Nu ska jag strax springa ner och kolla på Criminal Minds men innan det tänkte jag bara passa på att kasta in ett inlägg:)

SOpluggandet går... inte så bra, kommer inte igång och är inte helt tusen på vad jag ska plugga, orkar inte och ingen annan här hemma pluggar så då vill ju självklart inte bara jag plågas som ni fattar ;) haha

Men det var en låt som jag ville lägga in men självklart så kan man inte ta det så ni får helt enkelt länken istället ;) Egentligen letade jag efter en bättre låt men den hittade jag inte men jag hörde denna så tog den istället ;P

Kurt Nilsen - Here She Comes

Nej nu börjar Criminal Minds snart, och jag får väl plugga i pauserna antar jag... Hoppas ni har något roligare för er än jag!!

Pussar och hörs imorgon!

Malin - Skola skola skola...

Hejsanhoppsan!

Nu var det ett tag sen jag skrev men tyvärr så har jag haft fullt med skolan, har pluggat varenda eftermiddag, något jag verkligen inte brukar göra.. Även nu ska jag plugga, eller skriva en uppsats till musiken som ska in imorgon... haha, vet ni? jag, Lotta, Madde & Ladi stannade kvar i skolan till ca 18.00 (Ellinor, Bellen & Elektra gick tidigare)veftersom vi höll på med bilden som vi inte var färdiga med, vi var helt ensamma i skolan, hehe, inget liiiv :P
Imorgon kommer jag också behöva plugga mycket så jag antar att vi hörs på fredag och jag inte lyckas klämma in nåt inlägg nånstans, hoppas det men vi får se!

Nu ska jag fortsätta kolla på Life of RyanMTV, det är bra :) Sen ska jag även göra Musiken somsagt... :P


Pusshej!

Malin - Video

Hejsanhoppsan!

Är ni vakna nu eller har ni gått och lagt er inför morgondagen? Själv är jag fortfarande uppe pga läxor.... inte roligt! jag behöver mer sööööööömn ;)

Men ville bara lägga in en rolig video inför nästa halloween kanske??



Heath Ledger's The Joker, Vampire Kiss, & Zombie Makeup: How to with Mahalo Daily & Cinema Secrets


Nej nu ska jag hoppa i säng så fort som möjligt så hörs vi antagligen imorgon,

Godnatt!

Malin - Hemma igen!

Hej på er!
Har ni saknat mig? hihi :)

Kom somsagt hem igår, det ar varit skoj, åkt skidor i sälen och även 1 dag i Trysil(Norge) :D

Nu sitter jag här och kollar på maraton med Punk'd, det äger :D:D

Men nu måste jag faktist plugga och fortsätta kolla på tv, men förs en dagens låt med en av dom som har blivit punk'dade :D

Ashley Tisdale - Kiss the girl
 


Hörs kanske senare

Pusshej!

RSS 2.0